bebek hareketleri

menekse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
67
0
43
gunaydın kızlar 31 haftalık hamileyim. dün akşmadan beri bebeğim inanılmaz derecede hareketli hareket etmesi mutlaka ıyı bir gelişme ama bu kadar çok hareket etmesi normal mi ilk hamileleliğim olduğu için herşey aklıma takılıyor

çok ilginç bi soru sordum sanırım ama oğlum 2 gundur oyle hareketliki acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum

merak etme canim bende gecenlerde dedim benim kiza noluyooo baya bi kazi calsmasi yapti sanki zemuszemus bi süre sonra sakinleşir cok rahatsiz olursan doktoruna sor istersen ama meraklancak bişi yok bence:emir_bebek:

hehe ne güzel ne sevimli ya maşallah sübhanallah opuyorumnanaktan

inşallah bende bebekimin hareketlerini hissederim ama henüz çok erken

daha 6 hafta + 3 günlük :CüvCüv:

bu halimi doktorumla eşim duysa çok kızar 26. haftada falanda nıye hareket etmıyor diye telaşlanıyordum şimdide çok hareketli diye ya hayırlısı ile bi elimize alsaydık bebişlerimizi sağsalim git gide heyecanlanmaya ve korkmaya başladım ay_she senınde bebişin hayırlı olsun allah eline ayağına sağsalim kavuşmayı nasip eylesin inşalllah

menekşecim hiç korkma canım o haftalarda müthiş hareketli oluyolar gece gündüz tepişiyolar benim ikiz olucak 35. haftadayım o haftalarda hareketten uyuyamıyordum iki hafta sonra falan hareketler tamamen azalacak pek fazla hissetmiceksin büyüdüklerinden dolayı tekmeler tokatlar bitecek kayma ve yuvarlanmaları hissediceksin ozamanda endişe etme yer daraldığı için ve bu haftalarda daha çok uyudukları içinde hareket hissedilmiyor senin haftalarda çok hareket eden bebekler sağlıklı olduğunun işaretçisiymiş sakın endişe etme hayatım hayırlı doğumlar dilerim

amin inşallah sende en kısa zamanda bebeklerine sağlıkla kavuşursun allah herkesi sağlıcakla kurtarsın inşallah

29. hafta ile 34. hafta arası kese içindeki amniyo sıvısı tam dolu oluyo yni bu haftalar arası bebeklerimiz çok hareketli oluyo ben şuanda 35+4 haftalığım oğlumun hareketleri o kadara azaldıki yeri darlaştı kendisi büyüdü zor dönüyo adeta öyle hissediyorum
yani korkmayın 29 ile 34. hafta arası çok hareket sonrasında harekette azalma hissediceksiniz
tamamen normal

X