Bebek hareketleri

didemaydgn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
179
63
18
Kızlar merhaba 19 haftalık hamileyim şu 3 gündür bebeğim sürekli hareket ediyor devamlı vuruyor bazen canımı acıtıyor bu kadar hareket etmesi normal mi bi sıkıntısı mı var anlamış değilim bu arada erkek bebek bekliyorum cevaplarınız için teşekkür ederim

benim oğlan aynı anda hem kafa hem tekme atıyordu 😂 neşeli demek ki

Hareketli olucak demek, benim oğlum da öyleydi hamileyken, hiç unutmam bi gün eşime demiştim doktora gidiyoruz hadi diye korktu tabi noldu diye, dedim durmuyor hiç yerinde😆şuan 17 aylık ve hala öyle yerinde durmaz hiç

Hareketli olucak demek, benim oğlum da öyleydi hamileyken, hiç unutmam bi gün eşime demiştim doktora gidiyoruz hadi diye korktu tabi noldu diye, dedim durmuyor hiç yerinde😆şuan 17 aylık ve hala öyle yerinde durmaz hiç
Ayyy benim hiç halim yok yorgun kanı düşük vitaminsiz bi anneyim Allah’ım bana güç kuvvet versin koşturayım peşinde 😂

Kızlar merhaba 19 haftalık hamileyim şu 3 gündür bebeğim sürekli hareket ediyor devamlı vuruyor bazen canımı acıtıyor bu kadar hareket etmesi normal mi bi sıkıntısı mı var anlamış değilim bu arada erkek bebek bekliyorum cevaplarınız için teşekkür ederim
Erkek kardeşim de annemin karnında aynıymış. Doğdu büyüdü 21 yaşında oldu, kendimi bildim bileli hala aynı hareketli. 😅 Sağlıkla gelsin inşallah.💗

Benim bebeğim de çok hareketliydi ☺️ ne güzel heyecanlar, özlemişim bu hissi 🤣

Back
X