- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.714
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gundur azaldi yeri daraldigi icin yazmislar nette hep heralde ondan evet aksamlari daha fazla hareket ediyor..ben bu ara kasiklara dogru daha yogun hissediyorum donup duruyolar icerde demekki:)..oskar beye devam ediyorsun dimiCanım bugün doktor randevum vardı aynı şeyi bende sordum ama ben aksamlari daha hareketli gündüz pek hissetmiyorum dedim. Normal olduğunu söyledi. Bide benim bebis yan donmus ayaklar sağ tarafıma vuruyor elleri sol tarafima. döner o dedi.
benim 12 haftalık bebe bile ultrasonda balık gibi yüzüyordu normal hareket edip dönmesi. doğuma kadar daha çok dönecektir :)29 haftalik hamileyim bir iki gune kdr bebegin hareketleri iyiydi simdi biraz daha sakin ve oncede midemin hemen altindan hissederken simdi daha asagda hissediyorum en son doktor basi asagda demisti ama donmesi mumkunmu sanki ayaklari asagiya gecti gibi
Evet canım ona gittim ama pek bi artısı yok gibi Etlik te doğum yapacak gibiyim.iki gundur azaldi yeri daraldigi icin yazmislar nette hep heralde ondan evet aksamlari daha fazla hareket ediyor..ben bu ara kasiklara dogru daha yogun hissediyorum donup duruyolar icerde demekki:)..oskar beye devam ediyorsun dimi
etlikle alakalı facede bir grupta birinin daha dogum hikayesini okuyunca tekrar sogudum ordan ya tanıdık falan varmı hic hastanede ozel oda ayarlayabiliyorlarmıs sanırım oyle oluncaEvet canım ona gittim ama pek bi artısı yok gibi Etlik te doğum yapacak gibiyim.
ayagı sanırım vuruyo o kısımlar sızlıyor benimde iki gundur boyle..bas kısmı asagdayken yuruken asagıya dogru agırlık oluyordu simdi olmuyor sık sık donuyorlarmı icerde anlamadımBen de 26 haftalik hamileyim en son iki hafta once gittigimde bebegin kafasi yukardaydi ve ben hep gobek deligi cevresi ve ustunde hissediyordum hareketlerini iki uc gundur asagida hissediyorum camasirimin oralarda acaba ayagi mi basimi popusu mu biz anlayabilirmiyiz neresi nerede
Sık dönüyorlar sanirim bazen karnim da sertlesiyor sag kaburgama agri yapiyor o agri hep vardi ama artti bu aralarayagı sanırım vuruyo o kısımlar sızlıyor benimde iki gundur boyle..bas kısmı asagdayken yuruken asagıya dogru agırlık oluyordu simdi olmuyor sık sık donuyorlarmı icerde anlamadım
Evet canım bizde özel oda ayarliycaz tanıdık var. Bide benim büyük ihtimal sezeryan olcak gibi hayırlısı bakalım.etlikle alakalı facede bir grupta birinin daha dogum hikayesini okuyunca tekrar sogudum ordan ya tanıdık falan varmı hic hastanede ozel oda ayarlayabiliyorlarmıs sanırım oyle olunca
benimde sezeryan:) hayırlısı olsun canım onemliolan bebeklerin saglıgı..tanıdık olması iyi en azından rahat edersin ozel oda daEvet canım bizde özel oda ayarliycaz tanıdık var. Bide benim büyük ihtimal sezeryan olcak gibi hayırlısı bakalım.
sag kaburga agrısı cok fena:) dik oturmak lazım biraz kamburlasınca baslıyor benim deSık dönüyorlar sanirim bazen karnim da sertlesiyor sag kaburgama agri yapiyor o agri hep vardi ama artti bu aralar
Benim neredeyse hamileligimin basindan beri var bu agri ama bu aralar cok yogunlasti dik oturmak falan da kar etmiyor yatmam gerek gecmesi icin :) sanirim rahmin damari ya da bir bagi sag kaburga altından geciyormus o yuzden cok agriyormussag kaburga agrısı cok fena:) dik oturmak lazım biraz kamburlasınca baslıyor benim de
Şöyle durumuma benzer hikayeler görünce mutlu oluyorum :)29 haftalik hamileyim bir iki gune kdr bebegin hareketleri iyiydi simdi biraz daha sakin ve oncede midemin hemen altindan hissederken simdi daha asagda hissediyorum en son doktor basi asagda demisti ama donmesi mumkunmu sanki ayaklari asagiya gecti gibi