- 8 Şubat 2021
- 136
- 40
-
- Konu Sahibi Hamilebirannee
20 haftalıkken gaz gibi hissetim. Asıl 24 haftadan sonra hissediliyor. Karnınızda sertlik oluyorsa doktorunuza bir danışınMerhaba bayanlar ilk hamileliginizde bebeginizin hareketlerini kacinca haftada hissettiniz acaba ben daha hissetmedim sanki.
Bide hep sag tarafimda hissediyorum bazen sag tarafim o kadar sert oluyor ki sanci yapiyor neden acaba ?
16. Haftada hissetmeye başlamıştım. İlk göz seyirmesi gibi bir şey hissettim . Gittikçe güçlendi
20 haftalıkken gaz gibi hissetim. Asıl 24 haftadan sonra hissediliyor. Karnınızda sertlik oluyorsa doktorunuza bir danışın
Ben 15 haftada çok hafif şekilde hissetmeye başlamıştım
17.haftada hissettiğim hareketle anladimki öncesinde hissettiklerim çokta hareket değilmişMerhaba bayanlar ilk hamileliginizde bebeginizin hareketlerini kacinca haftada hissettiniz acaba ben daha hissetmedim sanki.
Bide hep sag tarafimda hissediyorum bazen sag tarafim o kadar sert oluyor ki sanci yapiyor neden acaba ?
Ilk 14.haftada hissettim. Karında sertlik olması için bebek küçük sanki doktorla bi görüşün.
19.haftada hissettim. Sertlik için de mutlaka doktora gidin. Benim de öyle oluyordu tek tarafa toplanıp geriliyordu karnım. Ben hep bebek toplandı zannediyordum. Meğer farketmediğim kasılmalarım varmış. 7.aydan itibaren yatarak ve ilaç takviyeleriyle geçirdim hamileliğimi. Sizin ki tabi ki illa böyle olucak diye bişey yok, amacım korkutmak veya telaşlandırmak değil. ama ihmal etmeyin diye anlatmak istedim.
Tesekkir ederim sertlik icin mutlaka gidicem zaten simdiye kadar hep kanamali agrili gecirdim insallah bi sorun yoktur cok tesekkur ederim.17.haftada hissettiğim hareketle anladimki öncesinde hissettiklerim çokta hareket değilmişbenim bebegimde hep sağ tarafta hatta boşluğuma denk gelen yerde devamli oraya toplanıyor bazen can acıtıcı seviyede olabiliyor hareketleri çok nadir sol tarafima geciyor
20. Haftada hissetmiştimMerhaba bayanlar ilk hamileliginizde bebeginizin hareketlerini kacinca haftada hissettiniz acaba ben daha hissetmedim sanki.
Kasilmalar sonra nasil anlasildi? Nstde mi?19.haftada hissettim. Sertlik için de mutlaka doktora gidin. Benim de öyle oluyordu tek tarafa toplanıp geriliyordu karnım. Ben hep bebek toplandı zannediyordum. Meğer farketmediğim kasılmalarım varmış. 7.aydan itibaren yatarak ve ilaç takviyeleriyle geçirdim hamileliğimi. Sizin ki tabi ki illa böyle olucak diye bişey yok, amacım korkutmak veya telaşlandırmak değil. ama ihmal etmeyin diye anlatmak istedim.
Evet 32.haftada rutin olarak nst çekilirken farkedildi. Ama benim çok öncesinden beri vardı gerilmeler, toplanmalar. Hatta toplanınca hareket edemiyodum bir süreKasilmalar sonra nasil anlasildi? Nstde mi?
Benim de 22 hafta bitecek 2 gündür bebişte bir gerilme hissettim. Yürürken karnıma ani bir batma ve ağrı girdi. Olağan şeyler gibi geliyor ama yine de insan korkuyor