bebek hareketleri acil yardım.

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
Merhaba arkadaşlar. Ben 25 haftalık hamileyim. Bebeğinin hareketlerini 18. haftadan beri hissediyorum ama çok hafif. Hiç güçlenme olmadı. Bazen 2-3 gün hiç hissetmiyorum. Endişe ediyorum o zaman da. Ben kilolu hamile kaldım. Acaba ondan midir diye düşünüyorum? 23. Haftada ayrıntılı ultrason yapıldı bebek sağlıklı çok şükür ama hareketler böyle azalınca insan tedirgin oluyor ışte. Benim gibi bebeğini geç ve az hisseden var mi? Nolur yardımcı olun.

Merhaba canım bende 23 haftamdayım senin gibi bende hafif hissediyorum bebeğimi ve bazen hissedemiyorum ama doktoruma sordum doğal bir durum korkma bebeğin sağlıklı dedi

Ilk bebegim de bende yasadim bi skintiyi cok hareketsizdi hissedemiyordum surekli bir korku olurdu icimde hatta 22. Haftada ayrintili usg de ogrendim cinsiyetini cok tembel demisti doktorum . Kiz cocuklari hareketsiz olur derler dogrudur belki. Simdiki bebegim erkek oyle hareketliki masallah hani.bazen karnimi yirtip cikicak saniyorum

Benim ilk gebeliğimde, kızım çok hareketli değildi sanırım rahattı içeride :) Ama şimdiki gebeliğimde emin ol geceleri de dahil olmak üzere hiç durmuyorrrr, her iki durumda normal kafana takma. Sonuçta dr. anormal bir durum olsa söylerdi, ya da en azından şöyle böyle olursa gel felan derdi yani normal bunlar :)

Merhaba canım bende 23 haftamdayım senin gibi bende hafif hissediyorum bebeğimi ve bazen hissedemiyorum ama doktoruma sordum doğal bir durum korkma bebeğin sağlıklı dedi
Merhaba ben 28.haftadayim ve hala çok az hissediyorum ya da bazen hiç hissetmiyorum . Bazıları geceleri o kadar hareketli ki uyutmuyor falan diyor. O yüzden hala endişem geçmiş değil. Sizde durumlar nasıl? Bir değişiklik var mi?

Merhaba canım benim oğlum hareketlenmeye başladı artık özellikle uzandığım zamanlar hareket ettiğini fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…