Bebek hareketi 21 haftalik

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
Kizlar ben 18 haftamdan beri oglusumun hareketlerini hissediyorum cokda hareketli bi bebis suan 21 haftaligiz ama bugün nedense az hissediyorum uzandim elimi koydum karnima bi kactane tepik atti ve gündüz bi kactane sadice bukadar normalde savas aciyor resmen bana normalmi böyle olmasi bu haftada? yada korkmalimiyim? simdiden tskler

Korkucak ne var canım, bi kac tane atmış ışte... yani hiç tekme atmadı desen,anliycam korkmani ama bi sebep yok.yorulmustur çocuk sabahtan aksama kadar durmadan tekme atcak hali yok ya :)

Korkucak ne var canım, bi kac tane atmış ışte... yani hiç tekme atmadı desen,anliycam korkmani ama bi sebep yok.yorulmustur çocuk sabahtan aksama kadar durmadan tekme atcak hali yok ya :)

Normalde böyle aksamlari uzaninca resmen halay cekiyor icerde cok hareketli bugünde yapmayinca korkdum elimi koydum krnima öyle atti bi kac tane tepik ama normalde gerek duymiyor kendiliginden cok oynar zaten. ne bilim canim insanlik hali iste herseyden korkar olduk

kıyamam.eğer için rahat etmezse bi doktora git bakalım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canim oluyo oyle, bu durunlarda once bolca su ic, bekle bi sure hareket olmazsa tatli biseyler ye, yine bekle, hic hareket yoksa kork, yoksa onemli degil ve benimkide cok hareketli bi bebek, arada boyle dinleniolar galiba cunku bazi gunler benide boyle telaslandiriyordu bebisim :) saglikla buyusun bebisin

Su ictim baya yataga girdim uzandim yine ben burdayim diyor cok sükür ama azaldi bugün sanki diger günlere göre sendede oliyormuydu öyle?

Hareketlerini dinlemek için karnınızı doyurup (özellikle tatlı bir şeyler ile) sol tarafınıza hiçbir ses olmayan bir odada yatın.
Eğer 1 saat içerisinde hiç hareketi olmadıysa doktorunuza başvurun.
Gün içerisinde hareketlerinizden dolayı bebekler uyuyor, sizin dinlenme zamanlarınızda ise oynuyorlar.
Yoğun bir gün geçirdiyseniz hareketi az hissetmişsiniz.
1 günde 10 hareket normal kabul ediliyor, telaş yapmayın.

Cok sagolun kizlar dediklerinizi yapdim ve gercekden hareket etmeye basladi kücük bey :) 10 dan fazla oldu harketleri ama normalde baya hareketli bi bebek oldugu icin az geldi bana bugün ama bugünde biraz yoruldum ve cok üsüdüm ondandir belki nazi :)

Daha bebeğin küçük annesi o hareket ediyodur da sen hissetmiyosundur, bacakları öyle minik ki tekme atsa da hissetmen zor. 20-21 haftalıkken her anne hissetmiyo bile, ben de senin gibi paniklemiştim de bi şey olmuyo. Ayrıca uyuyodur minik yaramaz gününün %80 inini uyuyarak geçiriyolarmış. Benim kuzum da önceki gün çok hareketliydi hiç durmuyodu şimdi bekliyorum hareket etmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…