Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek hamağı için yardımmm !!

demirkbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
53
55
88
İstanbul
arkadaşlar ben bebişime hamak almak istiyorum nette gördüm çok hoşuma gitti ama çevremde kullanan yok sizler kullandınız mı nasıldır kullanışlı mı değil mi beni bilgilendirirseniz çook sevinirim

arkadaşlar ben bebişime hamak almak istiyorum nette gördüm çok hoşuma gitti ama çevremde kullanan yok sizler kullandınız mı nasıldır kullanışlı mı değil mi beni bilgilendirirseniz çook sevinirim

Biz yeğenimde bu hamaktan kullandık çokta rahat ettik

çook teşekkürler biz de düşünüyoruz bakalım çok rahat ve işime yarayacak bir şeye benziyo

Evet ilk zamanlar çok iyi istediğin yerede taşıyabiliyorsun yalnız alırken dikkat edin bunlar iki model resmini attığım biraz yüksek diğer model bundan alçak onda bebek düşecek gibi korunmasız gelmişti bize

peki bunu nereden aldınız internetten mi acaba ? ben bir kaç bebek mağazasına sordum bulamadım rica etsem nereden aldığınızı da paylaşır mısınız

İnternetten almadık çarşıdan mobilya aldığımız yerden aldık ki bebek yatağı satan çoğu mağazada mevcut

Kızım artık park yatakta sallanamayınca bizde hamak aldık. Kucağımda sallamak zorunda kalıyordum çünkü. 9 aylıktı o zaman.

Önceleri güzel salladık, gerçekten güzel uyutuyordu. Büyüdükçe ve dönemeye başladıkça artık içinde sabit durmamaya başladı. Şuan pek kullanamıyoruz. Üstelik derin ve güvenli olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…