• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Hamağı(Çingene salıncağı)

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Arkadaşlar, bebişimizi sallamaktan ellerim tutmuyor. Şu an bu yazıyı bile tek tek basarak yazıyorum ki , 10 parmak klavyede birinciliğim var. Neysee. Geleyim konuma:)
Bebek hamağı kullanan, satın alan var mı ? Evde yapanlarda vardır ama uygun yerim yok. Dışardan almak istiyorum. Elle sallanma gibi işe yarayan var mı aldığınız? Bi de resim koyarsanız, nerden aldınız söylersenizzzz çokkk mutlu mesut bahtiyar olacağım. Yoksa ellerimi eskisi gibi kullanamayacağımkafamçokkarıştı

canım nette koala hamak diye bi hamak var.ona bi bak.bi de gitti gidiyor da var bebek hamağı.nete yaz bebek hamağı diye çıkar.ben de hamak kullanıyorum ama bana arkadaş verdi,çok memnunum,kızım çok gazlı sadece sallanarak uyuyo.ama işte nettekiler pahalı biraz 100-150 tl.keşke benimkinden olsa.el yapımı ama,bi sorayım arkadaşa nerden almış,hala satılıyomuymuş,biz duvara çengelle çaktık,herh senin yerin müsait değil.

Son düzenleme:
arkadaşım bizimkide durmuyodu salıncak aldık biz yatar şekle de geliyo ama daha dün aldık dünden bu yana memnun onda uyuyo ağlarsa sallayınca tekrar dalıyo şimdilik yeni diye böyleyse ii inş faydası olur.bilgi bebeden fiyatı 90 tl.kly gelsin

Biz normal salıncak kullandık, ama yana değil ileri geri sallanıyor tabii. Böylesi bir sallanma tatmin ederse fiyatı da daha uygun hem hamaklardan, hem de 2-3 yaşına kadar kullanılabilen bir ürün tavsiye ederim.

Bir de ana dizi diye bir oluşum var, eşim salıncak aldığından biz denemedik bunu. Ama ben düşünmüştüm. Her iki yöne de sallanabiliyor, ister ileri-geri, ister yana doğru. Google' da taratırsan çıkar.

tşkler arkadaşlar araştırmaya devam edeyim. Ev müsait değildi hazır yapmaya. Ama şimdi odadaki masayı koltuğu başka odaya koyup, demirciye profil yaptırmayı düşünüyoruzzz
herşeyy miniciklerimiz için( tabiii bizide faydası var:))

bebek-besik-bebek-mobilyalari-besik-anne-hamile-bebek-cocuk-puset-ahsap-besik-cingene-besigi-jpg-small_3.jpg

[video=dailymotion;xhcmb0]http://www.dailymotion.com/video/xhcmb0_erkyz-beyik-bebek-beyikleri-beyik-ceyitleri_lifestyle#from=embed[/video]
beşik modelleri fiyatları beşikleri çeşitleri portatif bebek isimleri uyku seti oyunları odaları uykusuzluk kolik hamak oyuncakları yatakları yemekleri kıyafetleri anne hamile gebelik erkız sallanan

Son düzenleme:
$levent-bebe-sallanir-bebek-hamak-besik-new-2011.jpg $levent-bebe-sallanir-bebek-hamak-besik-new-2011.jpg
Bu modele bir bakın 2012 sağlıklı bir ürün yeli imalat

Eklentiler

• $317183_261498677225731_176983395677260_735183_625412204_n.jpg
    $317183_261498677225731_176983395677260_735183_625412204_n.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 1.782
Back