• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek haç haftalıkken kesenin içinde görülebilir?

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
39
Bugün 5+4 oldu 6+2 olduğunda doktora gidicem bebeği kesede görebilir mi karından ultrasonla? Kalp atışları o da duyulabilirmi 6 haftalıkken?

12 haftalikken duyulmustu benim kalp atislari genelde o civarda ama bebegini görebilirsin fasulye tanesi kadar bi görüntü elde ediliyo

Ben 8+4 Haftalıkken Gitmiştim.Annem Hemşire Olduğu İçin Erken Gitmemi Tavsiye Etmedi.Ama Yine Senin Kararın Bence 8 Haftalık Olmalısın

bence acele etme ben çok sıkıntılar yaşadım altı haftayı geçtiğinde kesen düzensiz kalp atışı yok hatta bebek yok diyenler oldu alltan bile göremediler ama 8. haftada tam net olarak görüldü 6. haftada gidip göremeyince doktorda korkutunca moral alt üst oluyo eğer moralini bozmayacaksan git ama göremezsen acele etme 8. hafta hatta 9. haftada duyanlar var umarım herşey istediğin gibi olur

ben 5.haftada öğrenmiştim hamileliğimi çevremde herkez acele etmemem gerektiğini söyledi ve bende onları dinledim iyki dinlemişim 7.haftada gittim ve keseyi gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür.erken gitseydik kese görüncekti kalp atışını duyamıcaktık tekrrar bekleme derken ınsan strese gırıyır en guzelı ıyıce oturunca gıdılmelı arastırmalara gör 7.8.hafta gidilmeli kalp içinde.

konu açmak isteyen arkadaşım açmak istediğin konuun içeriğine göre ilgili başlıga gidip orada ust tarafta konu ac kısmına tıklayacaksın

ben 5.haftada öğrenmiştim hamileliğimi çevremde herkez acele etmemem gerektiğini söyledi ve bende onları dinledim iyki dinlemişim 7.haftada gittim ve keseyi gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür.erken gitseydik kese görüncekti kalp atışını duyamıcaktık tekrrar bekleme derken ınsan strese gırıyır en guzelı ıyıce oturunca gıdılmelı arastırmalara gör 7.8.hafta gidilmeli kalp içinde.

konu açmak isteyen arkadaşım açmak istediğin konuun içeriğine göre ilgili başlıga gidip orada ust tarafta konu ac kısmına tıklayacaksın

tesekürler aysekrem halletim amniyo sivisi azligi yasiyorum bende 31. haftamda bu konuda fikri olan varmi

Bende kese 4 haftalıkken göründü sonra 5+1 de tekrar gittim çünkü lekelenmelerim oluyordu ve ilk bebeğimide böyle kaybetmiştim( 5 haftaya geldiğinde kese 4mm olduğundan gelişmiyor diyip aldıalr zaten parçada gelmişti) o zamanda kese 11 mm çıktı. Bebek olup olmadığını görünmüyormu diye sorduğumda hayır dedi. Korkuyorum çünkü lekelenmelerim oluyor bu boş gebelik belirtisimi peki dediğimde olabilirde olmayabilirde dedi. Haliyle bu bilinmezlik insanı strese sokuyor bari amniyo kesesini görseydi. Ama o da henüz görünmüyor. çok merak ediyorum zamanda geçmiyor bir türlü.

hayırlı olsun canım..bende 7. haftamda gittim ve keseyi gördüm kalp atışlarını da duydum

Merhaba bende su anda 8 haftalık hamileyim. 5.-6. hafta arasında ilk kez gittim doktora karından değil alttan baktı ultrason ile ve keseyi gördü bebeği de gördu ama kalp atışı yoktu ve olmaması da normal dedi.Şu an sadece keseyi görmek istiyordum ve istediğimi gördüm dedi. 7. haftada da kalp atışlarını gördük, bu sefer de yine alttan baktı karından ultrason ile göremeyiz daha dedi. Benim durumum böyle en azından ama belki de herkesinki değişiyordur:)) Umarım bebişini sağlıkla görürsün sen de.

mrb kızlar ben de dün doktora gitti, ilk gebeliğim. kese göründü ama bebek görünmedi. regl tarihimi hatırlayamıyorum bir türlü :( 6-7 hafta arası olması gerek. doktor göremezsek haftaya kürtaj gerekebilir dedi. moralim bozuldu. kese normalde günde 1mm büyümeliymiş. benim o normal ama bebek görülmedi. aceleci mi davrandım bilemiyorum. tecrübelerinizden bahseder misiniz ne yapmalıyım

Kızlar ben 4 haftalık hamileyiz ve kaşıkların çok agriyo bu normalmi dış gebelik falan değildir demi korkuyorum

merhabalar hanımlar bende 6 haftalıkken gittim dr kese var ama bebk ve kalp atışı yok dedi boş gebelikten cok korkuyorum haftaya yine gitcem bakalım sonuç ne olcak yardımcı olabilirmisiniz acaba napmam gerek bu durumda

Merhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana

Merhaba sizlere bi sorum olacak 12 şubat ilk adet tarihi 21 şubat rahim filmi rahim filmi sonra ilk ilişki 26 şubat 1 nisanda doktora gidip kan verdiğmde değerim 4276 idi eşimle benim yorumu 3 haftalıktı ama doktor şu kadar haftalık hamilesin demedi 10 gün sonra kontrolaie gelin kalp atışlarını dinlicez dedi dün gittim kalp atışlarını dinlemeye duyamadık malesef kese büyümüş fakat ben bebeği göremedim doktorsa gördüm demedi kalp atışını 1 kere duydum dkktor daha fazla zorlamayalım dedi doktora göre 8 9 haftalık olması gerekiyormul ama mantıken kana göre ve ilişkiye göre benim 4 en fazla 5 haftalık olması gerekmiyormu ya biriniz yardım edin kafayı yicem ara ara sarı ve kahverengiye dönük akıntı geliyor Ve doktor 8 haftalık bebeğin kalp atışları duyulması lazımdı dedi bendr tersledim adet günü nasıl hamile kalınıyor desim bizim hesaplamamız bu dedi ya ben ve eşimde sorun vardı bu bebeği çok istiyordık şimdi ayrılmak istemiyorum lütfen kızlar acı tatlı gerçekleri söyleyin bana

Canim ne oldu son durumun ne şimdi de k geldim mesajina çok merak ettim.

Merhaba
Bende bugun dr a gittim onceki alttanda üstten de hicbisey göremedi kan aldi o sonuçlara gore konuscaz ama sagliksiz bir gebelik dedi. sonra ozele gittim anlattim durumu oda direk kana gönderdi. Hemen cikti sonuc hcg degeri 1100civarında ve kan tahliline gore 3haftalik ama adet bitisime gore 6haftalik doktor adet tarihini baz aliyor sonra alttan bakti keseyi gordu olct degerle uyusmuyo dedi. Gelismesi ve horman seviyesi zaman gore az ve sagliksiz bir gebelik dedi. Sonra yine emin olmak ocin sali guni gel hormonlarini olccez ona gore ilerlicez dedi. Sizce neler olabilir
Cok mutsuz oldum bu durumdan nasil basedecegimi bilemiorum.

Back