• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Günlüğü

arkadaşlar aranızda bebek günlüğü tutan var mı?bu günlükler nerede satılıyor biliyormusunuz?

canım ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri tutuyorum, sıradan bir günlük almıştım ona yazıyorum hatıra defteri gibi bişey, bir de bebeğimin güncesi var oda çok güzel onu halam hediye getirmiş haliyken onun içinde herşey hazır sen sadece tarihlerini ve duygu düşüncelerini yazıyorsun çok tatlı. Kırtasiyelerde satılıyor canım ben orada gördüm

bende tutuyorum bebeğmin ilk günlüğü diye kitapçıdan almıştım. içine kendimde ilave ediyorum bence günlük tutmak çok faydalı oğluma büyüyünce hatıra olacak.

bende günlük değil ama takvim dolduruyorum.kızımın resimlerinden oluşan tek yapraklık takvim yaptırdık.ilk lerini hangi gün yaptıysa o güne yazıyorum.ilk diş,ilk oturuş,ilk gülüş,ilk kahkaha...-+

sELAM, HEM GÜNLÜK TUTUYORUZ, NORMAL BıR DEFTERıMıZ VAR ONA, ZATEN HEMEN HEMEN HERGÜN BıR FOTOĞRAFI YADA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ÇEKıYORUZ BEN YADA EŞıM, BıRDE EŞıMıN VE BENıM HAZIRLADIĞIMIZ BıR BLOG VAR. ORADA DA OĞLUMUZUN HER YENı ŞEYıNı YADA GıTTıĞıMıZ GEZDıĞıMıZ YERLERı VE OĞLUŞUMUZUN FOTOĞRAFLARINI YAYINLIYORUZ. DENEYıN SıZDE GRÇEKTEN ZEVKLı.
www.blogspot.com dan edinebilirsiniz....

bende buyuyor.com sitesini önerebilirim arkadaşlar burda bebeğimin tüm gelişimini kaydedebildiğim gibi resimler fotoları koyabiliyorum birde buyume sayfasından her rutin doktor kontrolü sonrası gelişimini not alarak takip ediyorum öneririm.sevgiler:49:

ben hamilelğimden bu yana tuttum günlük ama pek günlük sayılmaz..özellikle hislerimi paylaşacağım ya da önemli olaylar olduğunda yazdım..

bebeğim 7. ayına girdi, hala aynı deftere devam ediyorum

yazdıklarımı algılayıp değerini anlayabilecek döneme geldiğinde yaşgünü ya da yeni yıl hediyesi olarak vermeyi düşünüyorum..

özel bir defter almadım, Remzi kitapevinde çok şık kapaklı ithal defterler vardı, onlardan almıştım bir adet..

Back