misishippi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
794
1.677
63
Merhabalar,
Benim oğlum 1 yaşına yeni girdi ve bu sene ilk defa denizle ve kumsalla haşır neşir olacak. Ama çok beyaz tenli. Tecrübeli annelere soruyorum. Önerebileceğiz güneş kremi var mıdır ? Sebamed nasıl ?

Bende cok arastirdim ve sonunda en dogal olan olduguna inandigim trubaby aldim. Muadili olarak ne alabilirdim sanirim mustelaya guvenebilirdim.

Sebamed kullanmıştım geçen sene..
Bu sene de kullanacağım..

sebamed kullaniyorum kendim icin asiri hassas cildim var..Dr tavsiyesi ile..Cok cok memnunum..Cocuklarima da bebekliklerinden beri ayni ürünü kullaniyorum..Tavsiye ederim

Geçen sene solante babies kullandım bu sene sebamed aldım ama henüz bende kullanmadım. solante yi doktorum önermişti. bir sıkıntı yaşamadım değiştirme sebebim sebamedi buldum eczaneden o yüzden

Merhabalar,
Benim oğlum 1 yaşına yeni girdi ve bu sene ilk defa denizle ve kumsalla haşır neşir olacak. Ama çok beyaz tenli. Tecrübeli annelere soruyorum. Önerebileceğiz güneş kremi var mıdır ? Sebamed nasıl ?
Mustela... Çok daha yüksek koruyanlar var ancak onlar yararlı ışınları da emiyor.

Geçen yıl mustela kullandım tatile gittiğimizde 7 aylıktı gayet memnun kaldım. Bu sene sebamed aldım henüz kullanmadım. Ama yorumları güzel diye aldım.

En doğal ve katkısızı trukid.Ben de diğer tüm ürünleri mustela kullanıyorum ama bu musteladan daha iyi hiçbi zararlı madde yok.Organik içerikli.O yüzden maksimum 30 korumalı zaten.

Back
X