Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kese gözüktü 4+2 dedi doktor. Sata göre 6+2 hesaplamıştım bebek gözükmedi neden iki hafta eksik anlamadım ve beta en son 1400 dü gözükmedi buna rağmen basına gelen var mı siz ultrason haftasına göre kaçta gördünüz bebeği?
Normal kuzum. Benim de öyleydi. Geç döllenmeydi cunku. 6+birseyde kese ve kalp atısını duydum. Sağlıklıca da kucağıma aldım Cok şükür. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun canım. Her şey yolunda. Merak etme
Normal kuzum. Benim de öyleydi. Geç döllenmeydi cunku. 6+birseyde kese ve kalp atısını duydum. Sağlıklıca da kucağıma aldım Cok şükür. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun canım. Her şey yolunda. Merak etme
Kızlar kese gözüktü 4+2 dedi doktor. Sata göre 6+2 hesaplamıştım bebek gözükmedi neden iki hafta eksik anlamadım ve beta en son 1400 dü gözükmedi buna rağmen basına gelen var mı siz ultrason haftasına göre kaçta gördünüz bebeği? Eki Görüntüle 3513120