Bebek gözükmedi kese gözüktü

Mlkk58

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
89
79
Kızlar kese gözüktü 4+2 dedi doktor. Sata göre 6+2 hesaplamıştım bebek gözükmedi neden iki hafta eksik anlamadım ve beta en son 1400 dü gözükmedi buna rağmen basına gelen var mı siz ultrason haftasına göre kaçta gördünüz bebeği?
IMG_20241202_090739.jpg

Normal kuzum. Benim de öyleydi. Geç döllenmeydi cunku. 6+birseyde kese ve kalp atısını duydum. Sağlıklıca da kucağıma aldım Cok şükür. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun canım. Her şey yolunda. Merak etme ☺️

Normal kuzum. Benim de öyleydi. Geç döllenmeydi cunku. 6+birseyde kese ve kalp atısını duydum. Sağlıklıca da kucağıma aldım Cok şükür. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun canım. Her şey yolunda. Merak etme ☺️
Çok teşekkür ediyorum amin inşAllah 🥰

Kızlar kese gözüktü 4+2 dedi doktor. Sata göre 6+2 hesaplamıştım bebek gözükmedi neden iki hafta eksik anlamadım ve beta en son 1400 dü gözükmedi buna rağmen basına gelen var mı siz ultrason haftasına göre kaçta gördünüz bebeği? Eki Görüntüle 3513120
1400 de sadece kese görünür zaten canım bebiş hemen gözükmez 😊 kimileri bu beta değeriyle keseyi bile zor görüyor endişelenme geç döllenmedir

X