bebek gözlüğü?

yagmurlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
293
2
118
Ankara
Bebek için gözlük
oğlum 13 aylık, göz kontrolünde miyop çıktı,gözlük kullanması gerekiyor.ankarada ki büyük alışveriş merkezlerinin çoğuna baktık.alabileceğimiz bişey bulamadık.hem canını yakmasın,hafif olsun hemde kolay çıkaramasın istiyoruz.silikon gözlükler kolayca kulağından sıyrılır cinsten.spiralli gözlükler ise çok ağır.hem gözlük hemde gözlükcü konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.bebeği bizimki kadar erken yaşlarda gözlük sahibi olmuş anneler varsa onlara özellikle nasıl taktılar alıştılar diye sormak istiyorum bir de

kızım 26 aylık 3 aydır gozluk kullanıyoruz kemik çerçeve dedikleri plastik çerçeveden aldık. Bide lastik var arkadan ayarlanabilen. Başına göre ayarlayıp sıkıyoruz sabit kalıyo ama kızıma taktırmak cok zor. Cok hareketli çorap bile giydıremiyorum. Cok zor ya baya alıstı ama yinede cıkartıyo. Odullendiriyoruz övüyoruz. Biz istanbuldayız. Dünya göZ hastanesine goturduk 4 numara astigmatı varmıs gözlükle numara duser dedi dr. Takmazsa gözde kayma olurmus. Dunya göz ün kendi gözlükcüsunden aldık gözlügü. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…