- 29 Ağustos 2023
- 124
- 89
- 18
- 28
- Konu Sahibi bilirbilmezbirkimse
-
Bu biraz gelen kişilerle sizin ilişkinize bağlı. Kimi insan gelir hiç kalkmasın istersin. Kimisi gelir ne zaman gidecek diye bakarsın. Kv ve görümce gelmiş. Misafir gittiğinde yardım iste bı el atsınlar eve.Yirmi beş günlük bir bebeğim var. Bugün eşimin nispeten uzak bir yerden dayısının kızı, eşi, babası ve dayısının oğlu ziyarete geldiler. Kayınvalidem ve görümcem sanki nromal akşam oturması olacak gibi hazırlık yaptılar, oturuldu, yenildi, içildi. Saat 7 gibi geldiler saat 11 olmak üzere, hala kalkma sinyalleri yok. Uykusuzum, yorgunum, dinlenmek istiyorum. Üstüne bebeğim de aşırı huysuz bugün, memeden ayrılamıyor, hava çok sıcak olduğu için uyuyamadı bir türlü. Yarın gündüz bir arkadaşım gelecek, bugün temizlenen ev mahvoldu onu nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum. Bütün odalarda bir şeyler yendi çünkü. Ben mi yanlış biliyorum, bebek ziyareti bu kadar uzun olmaz, yoksa olur mu? Doğrusu ne? Ya da ben çok bunaldığım için mi böyle hissediyorum? Ne olur bir şey diyin.
Zaten odamdayım ama kapalıyım üstümü çıkaramıyorum rahat rahat, hava çok sıcak ayrıca da. Bunaltı geldi gerçekten. Kendi evimde hapis yaşıyor gibi oldum resmen.Siz niye onların yanında duruyorsunuz ki?
Ben olsam çoktan müsade isteyip odama geçerdim.
Valla işte anlayamadım, kaç saat oldu akşam saati ve saat 11 yani. Normal oturma oldu. Hadi erkekler yaşamadıkları için akıl edemiyorlar da kadınlar da edemiyormuş, onu anladım.Ay bu ne münasebetsizlik ya. Yazık değil mi bebeğe de size de. Nefret ederim düşüncesiz insanlardan
uzak yerden gelmiş olmaları sizde bu kadar kalmalarını gerektirmez kayınvaliden gerisini kendi evinde ağırlasaydı daha 25günlük bir süreç çok düşüncesiz buldumYirmi beş günlük bir bebeğim var. Bugün eşimin nispeten uzak bir yerden dayısının kızı, eşi, babası ve dayısının oğlu ziyarete geldiler. Kayınvalidem ve görümcem sanki nromal akşam oturması olacak gibi hazırlık yaptılar, oturuldu, yenildi, içildi. Saat 7 gibi geldiler saat 11 olmak üzere, hala kalkma sinyalleri yok. Uykusuzum, yorgunum, dinlenmek istiyorum. Üstüne bebeğim de aşırı huysuz bugün, memeden ayrılamıyor, hava çok sıcak olduğu için uyuyamadı bir türlü. Yarın gündüz bir arkadaşım gelecek, bugün temizlenen ev mahvoldu onu nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum. Bütün odalarda bir şeyler yendi çünkü. Ben mi yanlış biliyorum, bebek ziyareti bu kadar uzun olmaz, yoksa olur mu? Doğrusu ne? Ya da ben çok bunaldığım için mi böyle hissediyorum? Ne olur bir şey diyin.
Yirmi beş günlük bir bebeğim var. Bugün eşimin nispeten uzak bir yerden dayısının kızı, eşi, babası ve dayısının oğlu ziyarete geldiler. Kayınvalidem ve görümcem sanki nromal akşam oturması olacak gibi hazırlık yaptılar, oturuldu, yenildi, içildi. Saat 7 gibi geldiler saat 11 olmak üzere, hala kalkma sinyalleri yok. Uykusuzum, yorgunum, dinlenmek istiyorum. Üstüne bebeğim de aşırı huysuz bugün, memeden ayrılamıyor, hava çok sıcak olduğu için uyuyamadı bir türlü. Yarın gündüz bir arkadaşım gelecek, bugün temizlenen ev mahvoldu onu nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum. Bütün odalarda bir şeyler yendi çünkü. Ben mi yanlış biliyorum, bebek ziyareti bu kadar uzun olmaz, yoksa olur mu? Doğrusu ne? Ya da ben çok bunaldığım için mi böyle hissediyorum? Ne olur bir şey diyin.
Eşimin ailesi yatıya gelmişti ben odada daralıp bunalmıştım loğusalık bastırıyor zaten bir de her odadan biri çıkıyor evde evle uğraş 10 günlük çocukla uğraş derken kafayı yemiştim en son saçma bir şeyi bahane edip ağlamıştım hattaYirmi beş günlük bir bebeğim var. Bugün eşimin nispeten uzak bir yerden dayısının kızı, eşi, babası ve dayısının oğlu ziyarete geldiler. Kayınvalidem ve görümcem sanki nromal akşam oturması olacak gibi hazırlık yaptılar, oturuldu, yenildi, içildi. Saat 7 gibi geldiler saat 11 olmak üzere, hala kalkma sinyalleri yok. Uykusuzum, yorgunum, dinlenmek istiyorum. Üstüne bebeğim de aşırı huysuz bugün, memeden ayrılamıyor, hava çok sıcak olduğu için uyuyamadı bir türlü. Yarın gündüz bir arkadaşım gelecek, bugün temizlenen ev mahvoldu onu nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum. Bütün odalarda bir şeyler yendi çünkü. Ben mi yanlış biliyorum, bebek ziyareti bu kadar uzun olmaz, yoksa olur mu? Doğrusu ne? Ya da ben çok bunaldığım için mi böyle hissediyorum? Ne olur bir şey diyin.
Herkes bebeği kapmaya çalışıyor kısmı o kadar sinir bozucu ki yeni doğum yapmışsın bebeğinle bağ kurmaya çalışıyorsun bebek annesinin kucağını istiyor ama sevmek için alıp vermiyorlar ağlayana kadarEşimin ailesi yatıya gelmişti ben odada daralıp bunalmıştım loğusalık bastırıyor zaten bir de her odadan biri çıkıyor evde evle uğraş 10 günlük çocukla uğraş derken kafayı yemiştim en son saçma bir şeyi bahane edip ağlamıştım hattamaalesef bazı insanlar aman biz yapıyoruz zaten zararımız yok diye düşünüyorlar ama illaki sen de yoruluyorsun ev batıyor herkes küçücük çocuğu elinden kapmaya çalışıyor , bir daha çocuk yaparsam asla kimseden yatılı destek almayacağım diye yemin ettim o dönem yaşadıklarım gerçekten çok ağır ve yıpratıcıydı sonra da araya mesafe koydum ayda yılda bir gelirler mesafe iyidir çocuk görmeye gelmekte ayrıca saçma bir adet
25 günlük bebekli eve gelinmez. Ne kadar iyi sabretmişsiniz ben kovalamıştımYirmi beş günlük bir bebeğim var. Bugün eşimin nispeten uzak bir yerden dayısının kızı, eşi, babası ve dayısının oğlu ziyarete geldiler. Kayınvalidem ve görümcem sanki nromal akşam oturması olacak gibi hazırlık yaptılar, oturuldu, yenildi, içildi. Saat 7 gibi geldiler saat 11 olmak üzere, hala kalkma sinyalleri yok. Uykusuzum, yorgunum, dinlenmek istiyorum. Üstüne bebeğim de aşırı huysuz bugün, memeden ayrılamıyor, hava çok sıcak olduğu için uyuyamadı bir türlü. Yarın gündüz bir arkadaşım gelecek, bugün temizlenen ev mahvoldu onu nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum. Bütün odalarda bir şeyler yendi çünkü. Ben mi yanlış biliyorum, bebek ziyareti bu kadar uzun olmaz, yoksa olur mu? Doğrusu ne? Ya da ben çok bunaldığım için mi böyle hissediyorum? Ne olur bir şey diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?