- Konu Sahibi pinktomato
-
karşıdaki optimum outlette çocuk tekstili üzerine birçok markanın (b&g fln..) outlet mağazası vardı,optimumu kalabalık olması dışında çok beğendim..ama demstocktaki mothercare outleti kaldırmışlar bilginiz olsun.. diğer outlet neredeydi dedim tezgahtara,yakın yakın carrefourun arkasında dedi,eşimle ara ara bulamadık,bir gitmişiz ki yolun sonunda idil baby ve geri dönünce de bebeğim olacak mağazalarını bulup girdik sadece.. ne kızdım o tezgahtar çocuğa da, yanlış tarif edeceksen niye tarif verirsin be kardeşim?
ayy ilk konuşmaya başladığımızda senin oğlun 5 aylıktı
ben hamileydim
şimdi oğlun 10 aylık olmuş ve ben dizlerimde 2 buçuk aylık kızım uyurken yazıyorum
idil baby ve bebeğim olacaktan az daha düz çıksaymışsınız bize gelcekmişsizniz
fazla ilerlemişsi karşı şeritte ve daha gerideydi diğer outlet
ama ben artık mothercareyi hiç sevmiyorum
ne çabuk tiftiklenyorlar
o kadar paraya sanki yıllardır giyilmiş gibi oldular
tek artısı tulumlarının kendinden eldivenli olması oldu
arim Allah analı babalı büyütsün canım,avatardaki kızın mı?çok tatlı,maşallah ona
demek o caddedeydiniz, o caddede git git sola dönülmez,nerdeyse kocaelinden çıkacaktık o kadar gittik yani
tiftiklenmesi küçük bodylerinde oldu bende de,ama taş gibi sağlam bodyler.çok sıcak suda yıkayınca oluyor,ben artık en fazla 40-50de yıkıyorum çamaşırını oğlumun.(bu arada en iyi çamaşır mak deterjanını da onca denemeden sonra dalan roxy matik ve yeni bim'de çıkmış sıvı bill baby diye bir marka,sıvı dalin matiğe falan beş basar yanii)
mothercarede en son şortuyla birleşik bodyler var onları beğendim ama ilk gittiğimde almadım dün de baktım bedeni kalmamış,indirime girmişler 2lisi 38 tlydi.. daha kullanışlı gibi duruyor tshirt-şort ayrı takımlara göre.
Kadıköy'de pep... diye bi mağaza var sanırım beşiktaş ta da şubesi varmış Armani,burberry gibi dünyaca ünlü markaların outlet ürünleri oluyor Satış elemanına sordum bire bir orjinal dedi ama emin değilim daha önce burberryden aldığım tişörtün aynıısından bir de oradan aldım ve tıpatıp aynıydı bir de armani çocuk elbisesi aldım kumaşı falan çok kaliteli ama daha önce armaniden alışveriş yapmaığım için orjinal mi tam emin değilim
evet canım kızımteşekkür ederim
tam o cadde değil ama düz gidip sola dönseniz tamamdı
ee o kadar gitmişken viaporta gitseydiniz keşke ,iyice büyütmüşler çok güzel olmuş,kapalı alan da değil
ben dalin kullanıyorum elimde var şimdilik ama biterse bime bakarım,yazdım aklıma
ben 30-40 derecede hatta bazen 15 dakikada yıkıyorum ama ne bilim eskimiş görüntüye çok şaşırdım
bir tane de chicco zıbınımız var sapasağlam,yıkayıp giydiriyorum sürekli
ablam hamile ona chicco alırız heralde
chiccoda yine %50 indirim başlamış tatlım bu arada
fiyatlar nasıl orada canım?kadıköyde veya beşiktaşta nerede?bir de pep ne onu anlamadım ben
Ben Gitti Gidiyor'u yeni keşfettim (biraz geç oldu ama). Hem kendime hem kızıma oradan alışveriş yapıyorum, iyi araştırırsanız ucuza kaliteli markaları bulabiliyorsunuz. Dükkanlardan "Bittibitiyor" ve "Tavşan ile Kaplumbağa" favorilerim, alışveriş yapmadığım zamanlarda bile girip bakıyorum arasıra yeni birşeyler gelmişmi diye.
ben de bakayım canım ama o site korkutuyor beni hep, 2. el ve taklit çok fazla..(misal m.a.c.-max factor makyaj ürünleri vs..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?