Bebek Beslenmesi Bebek giyimi ile ilgili tüm bilgilerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
MERHABA ARKADAŞLAR
BENDE YENİ ANNE OLDUM VE TECRUBESİZ BİR ANNEYİM ŞU AN BEBEĞİ 3 AYLIK KIŞ SEZONU BAŞLIYOR VE NELER ALINMALI İÇ VE DIŞ KIYAFET ALIRKEN ÇOK KARARSIZ KALIYORUM BU KONUDA PEK BİLGİM YOK BEDEN KONUSUNDADA KALIPLAR DEĞİŞEBİLİYOR BİRAZ BÜYÜKMÜ YOKSA TAM ÜSTÜNE GÖREMİ ALINMALI BADİLER NASIL OLMALI KAÇ KAT GİYDİRİLMELİHANGİ MARKALAR HESAPLI VE KALİTELİ TECRUBELERİNİ YAZARSANIZ BEBEĞİ OLAN VE TECRUBESİ OLMAYAN ANNELER FAYDALANMIŞ OLUR
TEŞEKKÜRLER.....:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar önemli bir konu ama neden kaltılım olmadı bilmiyorum
kızlar ben oğluma uyku tulumu almak istiyordum puan baby nin var 30 lira ama içi elyafmış sordum bazı arkadaşlar içi pamuk olmalı dedikleri için almadım elyaf olması sakıncalımı sizce

Bencede pamuk olmalı ben şuan 3 kat giydiriyorum altına çıtçıtlı badi ve penye kilotlu çorap üstüne tulum üstüne ince yelek peteklerimde yanıyo kızım üstünü açmadığı için şuan tulum düşünmüyorum ben mothercare markasını beğeniyorum birazcık pahallı 3 tulum 50 lira falan ama yıka yıka giydir pörsümüyo eskimiyo malı çok kaliteli. Büyük giydirdiğimde üşüdüğünü farkettim heryerini sarmadığı için ama içine birşey giydirirsen büyük alabilirsin zaten o zaman tam oluyo

saol canım yanıtın için ben tavsiyeler çok önem veriyorum çünki tecrube söz konusu çok güzel bir tulum almıştımama patikleri kasma yaptı iki 3 kez giydi birdaha ayaklı tulum almıycam patiksizler küçülse bile giyebiliyo venice var burada çok kaliteli ve hesaplı tulum ayaksız kalın penye 11 lira

arkadaşlar bebeklerimiz aldığımız kıyafetlerin resmiminide çekip ekleyebiliri bebeklerimizin dolap yada çekmecelerini resimleyebiliriz ben resimledim eklemeyi bilmiyorum öğrenince hemen ekliycem anneler için çok faydalı olacağını düşünüyorum fikir verme si açısından hemde zevkli bebek eşyaları ile ilgilenmek

benim 3 aylık bi oğlum var. hep kendinize giydiğinizden bir kaç fazlasını giydirin diyorlar ya. ben giydiremiyorum hemen sırtı terliyor. terlemeside kötü bu sefer kaç kere değiştiriyorum üstünü. kısa kollu çıtçıtlı bady üstüne orta kalınlıkta eşofman takımı giydiriyorum. kısa çorap ve patik o kadar. üzerine bazen penye yelek giydireyim diyorum sırtı baya terlemeye yakın oluyor. evimizde öyle çok sıcak değil. ben ondan daha kalın giyiniyorum bazen çok üşürüm çünkü. erkek çocuk sıcağı sevmez derler. burda okuduklarımı duyunca ince giydiriyormuşum gibi geldi ama bu seferde terliyor ne yapacağımı şaşırdım..

kısa kollu çıtçıtlı bady üstüne eşofman takım üstü ve üzerine yelek yada hırka yeter altda ayaklı patikli don içine çorap üstüne eşofmanın altı.zaten kundak yada battaniye içinde olacağından üşümez .ama kafasına mutlaka şapka ve eldivenlerini de unutma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…