- 8 Mayıs 2021
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi BeyazMelek1607
Merhaba, bebek giyimi için güvenilir instagram sayfasi veya bi site önerirmisiniz? ![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim kız bu aradaMerhaba, bebek giyimi için güvenilir instagram sayfasi veya bi site önerirmisiniz?![]()
Cevabiniz icin tesekkur ederim yinedeİnstagramdan hiç alışveriş yapmadım.. Ama onun haricinde bolca e bebek, civilve lcw ve hm sitelerinden alışveriş yaptım.. Açıkçası farklı birşey söylemedim, çok yardımcı olamadım ama ben böyle yaptım napim![]()
Bende farkli bişey yazmiycam e bebek ve lcw yeterli geliyor hatta lcw nin son zamanlarda bebek ürünlerini baya beğenir oldum. Görerek almakta her zaman fayda var kalıplar farkedebiliyorMerhaba, bebek giyimi için güvenilir instagram sayfasi veya bi site önerirmisiniz?![]()
Bana atarmısınız bende bakıyım sayfanızaMerhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..
Tabi hemen atıyorum, sayfam dışında birçok örgü de yapıyorumBana atarmısınız bende bakıyım sayfanıza
Site ismini ogrenebilirmiyimMerhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..
Evet ordanda alisveris yaptim yalniz spn zamanlarsa cok pahalilandiMinicity diye bir site var. Elbiseler zibinlar vs cooooook tatli. Benm de minnak bir kizim var en sirin kiyafetlerini ordan aldm. Ayrica fazlasiyla uygun. Mesela kadife alt ust takimi 35tlye almistim![]()
Sayfanızın ismi nedir?Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..