• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bebek gibi pürüzsüz sağlıklı cilt için

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

lala14

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
66
3
6
Bursa
Öncelikle benim cildime bir takıntım var böyle bir sivilce çıksın dahi dayanamıyorum.Regl günlerimde özellikle sivilceleniyorum falan hiç hoşuma gitmiyor her neyse sivilcelerimi en fazla 4 günde geçirmeyi başardım bugüne kadar sizinlede paylaşmak istedim tecrübelerimi kızlar gerçekten yardımcı olabileceğime inanıyorum ve bu konularda bilgili olduğum için sorularınız varsada cevaplarım.
Size önereceğim ürünler loreal üç etkili köpük jel dengeleyici üzerinde dengeler canlandırır pürüzsüzleştirir yazıyor yeşil bir şey gerçekten gördüğüm en güzel jellerden tavsiye ederim.Tonik olarak kesinlikle gülsuyu ama gerçek olmasına dikkat edin rosense kullanıyorum ben.Gözeneklerinizi düzenli kullanımda sıkılaştırıyor ve bebek gibi yapıyor yüzünüzü.Bunun dışında sivilceler için bir kase yoğurt ile karbonatı karıştırıp yüzünüze sürün benim sivilcelerime iyi geldi ama bununla beraber garnierin sivilce karşıtı roll onunu ve cildiyeden aldığım bir merhem kullanıyorum hangisinin etkisi bilmiyorum ama hepsi etkili sanki :D Sivilcelerinize limon suyuda sıkabilirsiniz.Imm bunun dışında pirinç sabunu öneririm çok etkili birşeymiş çok öneriyorlar çiller ve lekeleri gideriyormuş gözenekleri kapatıp nemlendiriyormuş ben de deneyince size söylerim ve bu arada sorularınızı beklerim kızlar :)

Bende zaman zaman yapıyorum bu maskeleri sonra bırakınca siyah noktalar aynen geri dönüyor.Bende geçenlerde limon bulamadım evde gözüme sumak ekşisi takıldı mutfakta çenemde küçücük bir akne birde sinir gitmiyor:1:şunu deneyeyim sonuçta oda ekşi ve aknem kurudu faydası ne bilmiyorum ama söylemek istedim:))

Bende cildine ne kullanacağını şaşıranlardanım Bundan sonra düzenli bişeyler kullanmak sitiyorum Cildim karma Çok sivilcelenme yok Ama bazı sivilce lekeleri kalmış

Back
X