Öncelikle benim cildime bir takıntım var böyle bir sivilce çıksın dahi dayanamıyorum.Regl günlerimde özellikle sivilceleniyorum falan hiç hoşuma gitmiyor her neyse sivilcelerimi en fazla 4 günde geçirmeyi başardım bugüne kadar sizinlede paylaşmak istedim tecrübelerimi kızlar gerçekten yardımcı olabileceğime inanıyorum ve bu konularda bilgili olduğum için sorularınız varsada cevaplarım.
Size önereceğim ürünler loreal üç etkili köpük jel dengeleyici üzerinde dengeler canlandırır pürüzsüzleştirir yazıyor yeşil bir şey gerçekten gördüğüm en güzel jellerden tavsiye ederim.Tonik olarak kesinlikle gülsuyu ama gerçek olmasına dikkat edin rosense kullanıyorum ben.Gözeneklerinizi düzenli kullanımda sıkılaştırıyor ve bebek gibi yapıyor yüzünüzü.Bunun dışında sivilceler için bir kase yoğurt ile karbonatı karıştırıp yüzünüze sürün benim sivilcelerime iyi geldi ama bununla beraber garnierin sivilce karşıtı roll onunu ve cildiyeden aldığım bir merhem kullanıyorum hangisinin etkisi bilmiyorum ama hepsi etkili sanki
Sivilcelerinize limon suyuda sıkabilirsiniz.Imm bunun dışında pirinç sabunu öneririm çok etkili birşeymiş çok öneriyorlar çiller ve lekeleri gideriyormuş gözenekleri kapatıp nemlendiriyormuş ben de deneyince size söylerim ve bu arada sorularınızı beklerim kızlar :)
Size önereceğim ürünler loreal üç etkili köpük jel dengeleyici üzerinde dengeler canlandırır pürüzsüzleştirir yazıyor yeşil bir şey gerçekten gördüğüm en güzel jellerden tavsiye ederim.Tonik olarak kesinlikle gülsuyu ama gerçek olmasına dikkat edin rosense kullanıyorum ben.Gözeneklerinizi düzenli kullanımda sıkılaştırıyor ve bebek gibi yapıyor yüzünüzü.Bunun dışında sivilceler için bir kase yoğurt ile karbonatı karıştırıp yüzünüze sürün benim sivilcelerime iyi geldi ama bununla beraber garnierin sivilce karşıtı roll onunu ve cildiyeden aldığım bir merhem kullanıyorum hangisinin etkisi bilmiyorum ama hepsi etkili sanki