Bebek gibi ayaklar için çok kolay bir çözüm

1Tanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
45
4
298
47
İstanbul
arkadaşlar benim ayaklarım çok kötüydü beyaz beyaz tabakalar olurdu her banyoda topuk taşı ile uğraşmama rağmen. çoraplara takılır sinir bozardı. neler yaptım vazelinler sürdüm .aspirinli vazelinler sürdüm ama geçici çözümlerdi 1-2 gün anca dayanır gene beyaz beyaz tabakalar oluşmaya başlardı.ama artık kurtuldum ayaklarım pamuk gibi valla nasılmıbanyo yaparken en son topuk taşını kullanıyorum bide ayaklarımın her tarafına kese yapıyorum ve çıkıyorum sonrada diye bi krem var eczanerde satılıyo reçeteyede yazılıyo onu bolca sürüyorum çorabımı giyorum ve yatıyorum sabaha mis gibi ayaklar bebek gibi. nerdeyse bi hafta gidiyo cildiye doktorunada sordum devamlı kullanımdada bi sorun yaşatmıyormuş. deneyin farkı görün öyle saatlerce sularda bekletmek falan yok çok kolay bi yol.

Son düzenleme:
kremin adını anlayamadım ben canım yaa , sonrada diye bir krem var yazmışsın ama ???? Kremin adı mı sonrada

kızlar arkadaşımın kullandığı kremin adını bilmiyorum ama kendi cilt tipinize uygun pek çok kremle de bunu yapabilirsiniz.ben her banyodan sonra krem sürmezsem vücuduma delirecek gibi oluyorum okadar alışkanlık haline gelmiş ki
n.vea soft kullanıyorum ben normalde mesela diğer kremler çok ağır geliyor cildim emmiyor gibi geliyor.ayaklarım içinde peeling kremleri var bazen onlardan sürüyorum hem güzel kokulu oluyor bunlar.ama normalde de banyo sonunda ponza taşı ile iyice ovarım banyodan çıktıktan sonra iyice kremlerim çoraplarımı giyerim yatana kadar.yumuşacık olur ayaklarım.
bazen olayı abartıp vazelin sürüp şu küçük buzdolabı poşetlerinden geçiriyorum ayaklarıma üzerine çorap,bunu bazen yatarken yapıyorum sabaha kadar yumuşacık oluyor ayaklarım.uzun süre havasız kalmasıda iyi degil elbette ayakların ama çok abartmadan bunu yapıyorum ve ben gayet memnunum.

nivea soft gerçekten çok güzel vücut için..ben de onu kullanıyorum.

yaa kızlar benimde ayaklarım böle oluyo.özellikle topuklarımda.vazelin ve biçok krem kullandığım halde geçmio..banyodada ponza taşı kullanıorum ama sadece bigün düzgün kalıo...ni.vea soft kullanım bende inş. işe yarar..bide diğer kremin adınıda yazrsan sevinirim..

inşallah bende de işe yarar..
teşekkürler paylaşımın için canım

tatlım ya kremin adı neydi acaba :26::26:

banyodan sonra,topuklara limon sürmek.. daha sonra da vazelini birkaç damla limonla karıştırıp sürdükten sonra strech fil sarıp yatmak ,çok faydalı oluyor.. her gece değil tabii.arada bir yapmak gerekiyor..

arkadaşın yaptığı 1 hafta gidiyormuş bende çok şey yapıyorum ama 1 hafta gitmiyor kremden dolayı herhalde kremin adı ne ki:26:

arkadaşlar bence kremin adını yazmış arkadaşımız ama reklam içeriği olduğu için site yönetimi tarafından silinmiş olabilir :26:

bende kremi çok merak ettim ya.. benim de çok problemim vardı, nivea soft vs. kesinlikle çözmüyordu, ancak vaseline'in ayak kremini keşfettim en son, çok başarılı, tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…