Doğuma Hazırlık Bebek gelmiyorsa suni sanci mi, sezeryan mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam biz de 39+3 oluyoruz
Açılmam yokmuş
Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?

Sizinki sancı ile normal mi oldu

Epidural bence..

Selam biz de 39+3 oluyoruz
Açılmam yokmuş
Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?
Suni sancidan sonra normal dogum yaptim evet. Sabah 7de sanci vermeye basladilar. Aksamustu 16.04'de dogum yaptim. Ama ogleye kadar olan sancilarim hafifti. Ogleden sonra zorladi ve dogum oldu zaten. Acilmam kendiliginden 2 cm vardi. Suni sanci ile 9 cmye ulasti. Herkeste acilma olmayabiliyor. Ama size tavsiyem suni sanci verilirken yatakta yatmayin, kalkip serum sisesiyle yuruyun. Ben ayakta ve hareket halindeydim. Egildim kalktim, bacaklarimi actim yurudum koridorda ve odada. Bu sekilde siz de acilmayi hizlandirirsiniz. Telas etmeyin benim de 39+5de acilmam sadece 2 cmdi. Suni sanci ile hizlandi. Kolay bir dogum diliyorum.

Teşekkür ederim, serumla yürüyen biri vardı koridorda. Bu sebeple olabilir.sabah İlaç verecekler, hastanede kalıyorum. Peki son birşey sorayım. Doğum anındaki ağrı-acı nasıl, çok korkuyorum işte

Teşekkür ederim, serumla yürüyen biri vardı koridorda. Bu sebeple olabilir.sabah İlaç verecekler, hastanede kalıyorum. Peki son birşey sorayım. Doğum anındaki ağrı-acı nasıl, çok korkuyorum işte

Kusura bakma simdi gordum. Bebegimden dolayi her gun giremiyorum. Coktan doguk yapmis olmalisin. Umarim iyi gecmistir

Nasıl? Sanırım artık biz sana sorabiliriz

Suni sancıyla ilgili bu yazı sizi doğum öncesi oldukça bilgilendirecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…