Bebek geliyor.Baby Shower etkinliği için ne yapmalıyım?

aysel12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
5
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
bebeğimin doğumuna çok az kaldı. baby shower etkinliği düzenlemek istiyorum. Bunun için ne yapılır? Fikri olan var mı? paylaşırsa sevinirim.

çok yeni bir akım bu nette araştırmıştım bende yakın zamanda... bu partinin asıl amacı yakın dostların bebeğe hediye almasıymış özellikle eksik olan malzemeler için... Mesela joker firması bu hizmeti veriyormuş mağazaya gidiyorsun bir liste yapıyorsun onlar sisteme yüklüyorlar misafirlere davetiye bastırdığında mağazanın adını veriyorsun onlar mağazada ki listede ne eksikse bütçesine göre alıyor aldıklarındada mağaza listeden otomatik düşüyor bir sonraki misafir aynı hediyeyi almamış oluyormuş... güzel bir fikir

merhaba menekşe. evet haklısın. aslında benim aklımda geçen arkadaşlarımı vs. çağırmak istiyorum. Kurabiye yapmak istiyorum. Kurabiyeler için özel poşetler buldum. Mini Kz Bebek effaf Poeti bunların içine koyup misafirlerime sunmak istiyorum. Başka renkli renkli birşey sunmak istiyorum. Önerebileceğin bir firma var mı? Yada bir etkinlik. Ne yapabilirim başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…