• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek gelişmiyor kalp atışı yok

Meyveliseker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2025
6
4
1
28
Merhaba hanımlar. Ocak ayının başında üç tane test yaptım pozitif çıktı. Bunun üzerine kan testi yaptırdım beta değerim 3500 çıktı. Kadın doğum doktoruna göründüm karından ultrasonla baktı belli belirsiz var gibi yok gibi deyip folik asit verdi ve 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını duyarız daha net görürüz dedi. Bu arada tekrar kan testi istedi yaptırdım ve beta değerim 15 000 çıktı. İki hafta sonra başka bir doktora göründüm karından baktı kese oluşmuş bebek var gibi 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Yine kesin bir şey söylemedi bizde böyle olunca aynı gün başka bir doktora göründük o da karından ultrasonla baktı kese oluşmuş ama bebeği göremiyorum haftaya gel dedi. Aradan bir hafta geçti tekrardan aynı doktora göründü " son adet tarihine göre bebek 8 haftalık olması lazım. kese oluşmuş yolk kesesi de var ama bebek 6haftalık gibi duruyor ve gelişimi durmuş kürtaj yapmamız lazım" dedi. Bizde kabul etmedik bir hafta daha bekleyelim dedik. Ben perşembe günü 3.kez kan verip cumartesi günü de başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum. En son çekilen ultrason görüntüsünü de atıyorum. Doktorların net bir şey söylememesi bizi tedirgin ediyor. Eğer gelişimi durmuşsa kanamam yok ağrım sızım yok bunların olması gerekmez mi? Benim durumumda olan var mı? Sizin bir öneriniz var mı?

Eklentiler

• 20250127_132429.jpg
    20250127_132429.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 20
Hiçbir belirti olmayabilir, kese küçülür bozulur falan ama bir süre belirti olmayadabilir, benim 3hafta sonra fark edilmisti lekelenmeyle gitmistim ilk dusugum de, sonraki de dört haftayi gecmsti kontrolde fark edildi, yoksa bı belirti yoktu, ilaçla düşük başlatıldı.

Bekleyin bir şey kaybetmezsiniz ki hemen kürtaj diyorlarda inşallah gelişir

Hiçbir belirti olmayabilir, kese küçülür bozulur falan ama bir süre belirti olmayadabilir, benim 3hafta sonra fark edilmisti lekelenmeyle gitmistim ilk dusugum de, sonraki de dört haftayi gecmsti kontrolde fark edildi, yoksa bı belirti yoktu, ilaçla düşük başlatıldı.

Bekleyin bir şey kaybetmezsiniz ki hemen kürtaj diyorlarda inşallah gelişir
Teşekkür ederim yorumunuz için hayırlısı diye dua ediyorum

Back