• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek gelişmemiş, kalp atışı yok

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce keseyi gördüğümüzde doktor 5+4 olduğunu söyledi. Bugün kalp atışı duymaya gittik ama bebeği bile belli belirsiz nokta kadar gördük kalp atışı yok 7+4 olması gerekiyor. Doktor sağlıksız olduğunu ve düşük olabileceğini, haftaya da gelişmedzse kürtaja alacağını soykedi. Bunu yaşayan var mı

Canim vajinaldende mi duyulmadi kalbi .Bazen gec dollenme vs oluyor 8. Haftada duyan cok kisi var .
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce keseyi gördüğümüzde doktor 5+4 olduğunu söyledi. Bugün kalp atışı duymaya gittik ama bebeği bile belli belirsiz nokta kadar gördük kalp atışı yok 7+4 olması gerekiyor. Doktor sağlıksız olduğunu ve düşük olabileceğini, haftaya da gelişmedzse kürtaja alacağını soykedi. Bunu yaşayan var mı

Bu mübarek günde dua edelim canım inşallah herşey yolunda gider iyi haberler alırsın
Çok konu okudum geç duyuluyor kalp atışı geç görünüyor bebek inşallah hayırlısı olsun canım

ne yaptınız duyabildiniz mi kalp atışını

Bugünkü muayene de olumlu sonuç vermedi malesef. Öğleden sonra alacaklar bebeğimi
Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğim bilmiyorum tez zamanda en hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder inşallah Rabbim
Bende korkuyla cuma gününü Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğim bilmiyorum tez zamanda en hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder inşallah Rabbim
Bende korkuyla cuma gününü Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Teşekkürler canım Allah yardımcın olsun inşallah seninki sağlıklıdır. Zor bir gündü

Back