• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek gelişimi

Emine3210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
53
12
88
30
Slm arkadaşlar 6 ay 13 günlük bir erkek bebeğim var şu aralar kafama takılan şeyler var bilmiyorum belki evham yapıyorum ama sizlere sormak istedim bebeğim 6 ayında olmasına rağmen yaptığımız ve çıkardığımız komik seslere çok fazla tepki vermiyor gülme kendi kendine sesler çıkarma gibi eylemleri olmuyor gıdıklayınca gülen bir bebek ismini seslenince dönüp bakıyor göz teması kuruyor ama gülmemesi kendi kendine ses çıkarmaması kafama takılıyor bu tarz deneyimleri olanlar varsa yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Her bebek farklıdır benim kızımın mizacıda sakin sessizdir anca keyfi yerindeyken biraz konusur baba dada falan gibi 8bucuk aylık yaklasık 1aydır konusuyo konusma dediğimde başlarda eee diye bagırıyodu şimdi babadada vs diyor. Daha cok küçük bence konusması bişeyler demesi için birde benim kızımında huyudur ben kendimi yerden yere atarım asla gülmez😅😅 gıdıklarım suratı düşer

Her bebek farklıdır benim kızımın mizacıda sakin sessizdir anca keyfi yerindeyken biraz konusur baba dada falan gibi 8bucuk aylık yaklasık 1aydır konusuyo konusma dediğimde başlarda eee diye bagırıyodu şimdi babadada vs diyor. Daha cok küçük bence konusması bişeyler demesi için birde benim kızımında huyudur ben kendimi yerden yere atarım asla gülmez😅😅 gıdıklarım suratı düşer
Teşekkür ederim cevabınız için insan ister istemez evham yapıyor söz konusu evlat olunca

Back