Doğuma Hazırlık Bebek gelişimi önde olup gününden önce doğum yapan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
merhaba arkadaslar su anda 34-35 haftalık hamıleyım bebeğimin gelısımı normal haftasından 15 gun önde acaba bu doğum tarıhını etkılermı ? war mı aranızda böyle bır durum yasaya tecrubelerını bıze alatabılır mı ?

korkma canım benım bebeğimde 15 gun önden gdıyodu bırak erken gelmeyı 41.haftda sezeryanla zor cıkardık
bebeğin önden gtmesi kılosuyla alakalı oluyo bncebenım tosun 4 kılo doğdu senınkıde ırı doğar en fazla

benimde önden gidiyordu,tam 40. haftamın bitişinde normal doğumla geldi dünyaya kızım.

kızlar dr bu sekılde gıderse 4.5 kıloyu gecer o yuzden gununu bekleyemeyız dedı benım fıstıgım bırazcık tostos anlasılan :)

canım benim ilk dogumumda oğluşumun gelişimi 15 gün ileriydi
21 aralık beklene dogum tarihimdi dr ban 7-8 aralık dedi ediği gibi 7 aralıkda sancıyla gittim hastanaye

benimki 20 gün önde gidiyodu 41. hafta bitiminde normal doğumla 3,600gr dünyaya geldi oğlum bi arkadaşımında 15 gün önde gidiyordu 4 kilodan fazla doğar dedi dr ama 3,150gr ve 38.hafta sezeryanla doğdu. bilseydim küçük olduğunu normal doğum yapardım dedi. ultrasonun yanılma payı var bunu unutmayın arkadaşlar.

canım benim ilk dogumumda oğluşumun gelişimi 15 gün ileriydi
21 aralık beklene dogum tarihimdi dr ban 7-8 aralık dedi ediği gibi 7 aralıkda sancıyla gittim hastanaye

canım benım oğlusumda 15 gun önde 10 kasım doğum tarıhı (ıns) ne dersın benımkıde ekımın 20 lerınde gelırmı dersın ?:ecrin_bebek:

kızlar dr bu sekılde gıderse 4.5 kıloyu gecer o yuzden gununu bekleyemeyız dedı benım fıstıgım bırazcık tostos anlasılan :)

canım sezeryan olacaksan gününü beklemeni tavsiye ederim çünkü doktorların ölçümleri farklı olabiliyor. yani daha zayıf ya da daha kilolu olabilir.

haklısın cnm bakalım hayırlsıı sanuırım bunlar bana 38 hafatda sunı sancı verecekelr gıbım e gelıo dr öle dedı sımdı dr karsıda bılmslık yapmak ıstemıorum, napsam acaba? bu arada benım bebısım hep yanlarıma vuruo acaba dönmedımı sankı sezeryan görunuo gıbı ne dersın ?

benim önden gitme durumum olmadı aksine oğlum 10-12 gün geri çıkıyordum 39 haftalıkken 3148 gr dendi ertesi gün normal doğum yaptım 3600 doğdu..anlıcanız yanılma payı yüksek bence erkenden aldırmayın derim

benimde oğlum 10 gün ileriden gidiyordu 38+4 te doğdu sezeryan oldum ama tesadüf o gün doğumum başladı :)) her bebek farklı oluyo kilo ölçümleride yanlış olabiliyo hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Şuanda gebeliğim 22 hafta bugün doktora gittim 1 hafta önde gidiyor gizli şeker olabilir dedi Bi yardımcı olurmusunuz ?

Şuanda gebeliğim 22 hafta bugün doktora gittim 1 hafta önde gidiyor gizli şeker olabilir dedi Bi yardımcı olurmusunuz ?
Dert etmene gerek yok 1 hafta çok sorun olmaz benimde bebeğim 3 hafta ilerde gorunuyor hamileligimin başından beri hep büyüktü defalarca şeker testi yaptım tansiyon takibi yaptım bi sıkıntı yok bebekte de sıkıntı yok dert etme testlerini yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…