bebek gelirse tuyler yeniden foraa??

fecstasy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
645
0
0
İstanbul
arkadaslar merhaba;
istenmeyen o kadar fazla tuyum var ki artik kuaforlerde utana sìkìla islem yaptirmak ya da evde boynum tutularak zaman kaybetmek yerine lazer yaptirmaya karar verdim ve bursa'da oldukca guvenilir bir merkezle 1 yilligina anlasmak uzereydim ki arkadaslarim hamilelikten sonra vucudun yenilendigini ve tuylerin yeniden cikabilecegini soyleyince kafam karisti.
:26:
yurtdisinda oldugumdan jinekologumla da temasa gecemedim mail yoluyla destek almaya calisacagim ama tecrube gibisi yoktur diyerek sizlere de danismak istiyorum.
gercekten de boyle seyler yasayan/duyan var mi?
istemiyorum bu tuyleri yaaa

evet arkdaşım aynısını bana lazer yaptırdığüm yerde söledi.ama ben inanılmaz rahatım.gitmeye devam ağda yapmak istemiyorummmm:)

konuyu açalı aylar olmuş ben lazere çoktan gittim hayrını gördüm bile :)
zaman işte...
ilgilenip okuyan olursa yazayım dedim gelişme olarak.

ben de tüylerimden sikayetciyim ancak hamilelikten sonra yaapacam belki hamilelikte tüylerim dökülür

Gerçek lazer yaptırdığınızda yani alex ya da nd-yag gibi, biten tüylerin geri çıkması gibi bir ihtimal olamaz. Ancak lazerin görmediği açık renkli tüyler hamilelikte yaşanan hormonal değişikliklerden ötürü koyulaşabilir, kalınlaşabilir, ki bu durum da siizn için bir avantaj olur ki, emzirme döneminiz bittiği zaman tek bir seans daha giderek sarı oldukları için kurtulamadığınız tüylerden de tamamıyle kurtulmuş olursunuz. Eğer çok yakın zamanda (lazer seanslarınız bitmeden-ara dönemde) hamile kalmayı planlamıyorsanız gitmenizi tavsiye ederim..

hamilelikte kiminde dökülürken kiminde dediğin gibi ayva tüyler belirginleşebiliyormuş o yüzden gebelik planın varsa başlama demişlerdi;
ben az biraz daha zamanımız var diye başlamıştım tüylerim koyu ve açık tenli olduğumdan özel bölge ve k.altım bitti sayılır
gebeliği bekleseymişim zaman kaybedecekmişim yani
artık yavaş yavaş planlamaya başladık ve gebelikte .çoğalırsa da tekrar gşiderim artık
bebiş olsun da gerisi hallolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…