Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar ben dün doktora gittim 2yumurtam olmuş 18mm doktor iyi dedi mantar var dı oda kesinleşti varmış ilaç verdi ama adetle kullanıcam olmam inişalllah ta .....doktor dün bugün ve yarın şanslı günleriniz çalışın dedi ve sonra gün aşrı dedi bu sabah kasıklarım çok feci ağrıdı kasıldı böle uyuşur gb oldu bende sabah ezanından sonra meryem suresinide okuduktan sonra çalıştık allahım kabul eder inşallah hepimizin dularını çok inanıyorum eşimde bende okuyoruz meryem suresini 41 gün okunuyomuş şubatın 5ine kadar okucaz biz 41 olucak o zaman tam o günler deadet tarihim inşallah allahım kabul eder meleğimi yollar çok yıprandım senelerdir rabbim mükafatını versin beni daha fazla boynu bükük bırakmasınyoruldum artık yavrumu istiyorum allahım nolurrrrrr.......................

slm kızlarr kimse yok tabi portakalım hemen çıktım kayınvalidem hastalanmış ona gittik hemen yeni geldim cnm

ii valla beklemedeyim cnm adet günüm bugün ama ağrım var biyandanda umut işte öle bekliyorumboshayallersmile

evet 14 sayarsak bugün oluyoo yumurtlama günüm hayırlısı kırmızıları görene kadar bi ümit bekliycezz sen ne hissediyosun sence bebiş varmı?belirtilerin ne?

yokbe cnm bebiş falan yok hissetmiyorum bişi habire göğüslerime bakıorum tık yok miğdem normal kasığımda ağrı yok yani bebek yok mafoldumben

neyse hayırlısı ne zamansa o zaman olsun olupta benim gibi 2 ay sonra kaybediceğine zamanında olsun bi kere olsun :))benimde adet olucakmişım gibi hafif ağrılarım var acaba yumurtlama günü olduğu için bi bilgin varmı cnm

merhab arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var. bugün adetıme 8 gün var. ve iki gündür sol kasığımda belimede vuran dehşet bir ağrı var. göğüslerimde fena şekilde sızlıyor. ben bu ay bal tarçın çörek otu küründen uyguladım. omu bu ağrıyı yaptı yoksa gebelıkmı? gebelık için erken değilmi bu ağrılar. benım adetıme bı hafta kala hafif şeklde ara ara sancım olurdu son iki günde göğsüm ağrırdı. e şimdi ise adetıme 10 gün varken şiddetlı bi ağrı ve göğüslerim fena şekilde sızlıyor. acaba nedir yorum yapabılcek kımse varmı

cnm işte 27 gün oluyosan mesela 27-14 yap ogün yumurtlama günü die belirtiyolarl ama herkesde farklı oluyo cnm

cnm gögüz sızlaması hamile olduğuna işaret olabilir bütün hamile arkadaşlarımızda ilk belirti göğüs sızlaması ve şişmesiydi

valla cnm inşallah bebektendir ama belki yumurtlaman geç olmuş olabilir bilemiyorumki cnm belki yardımcı olucak kızlar vardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…