Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kızlar görüşmem var sayfa açık ama ben bi müddet görüşmede olacağım. bensiz çok kaynatmayın haa kıskanırım sonra öpüldünüz

sağolun kıslarr sohbet koyu bizde msn de zorw le dedikodu yapıyoduk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yeni arkadaşalr gelmiş hoşgelmişseniz kızlarrrr

portakalımm ARZULAR ŞELALE
hihoyyythihoyyyt

ayy haktann aynen ya ütü birikti ama ben sabırla bekliyorum kendileri ütülenecek biliyorum :)

evet canım umudunu kaybetme bı gun bı bakmıssınki hepsi ütülenmişkaydirigubbakcemile3

haktan benim ütüleride göndereyim hazır başlamışken aradan çıkıversin. ya kızlar ben çok tembelimm

gönder canım gönder ben zaten başladımı 2 saat sürüyo en az
başlayana kadar üşeniyorumda elime aldıktan sonra kımse benı durduramıyo
bende tembelımde artık akşama annem gelıyo annemın kalacagı odada duruyo utulenecekler şimdi annem ben utulim demesın dıye atılıyorumzemuszemus

Selam arkadaşlar,duydumki burda iki lafın beli kırılıyomuş bende geldim

hoşgeldın made nasılsın canım?

evt umudumu kaybetmicemm ütülenecek onlarr:)
ayy valla ya çalışma günü deil bugün gezme günü yok yok bu havada gezilmez al eline kumanda geç tv başına günü :)
samsakcım çabuk gell

evt umudumu kaybetmicemm ütülenecek onlarr:)
ayy valla ya çalışma günü deil bugün gezme günü yok yok bu havada gezilmez al eline kumanda geç tv başına günü :)
samsakcım çabuk gell

yok canım yaa emın ol o bıle bayıyo hava karanlık ev karanlık
her yeeeeeeeeeeeeeeeer karanlııııııııııııııııııııııııık
en iyisi çalışın siz
ben sizin yerınıze evde oturuyorum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…