- Konu Sahibi portakal_suyu
-
gel tatlım valla bende kurabiye var hemde tap tazecik kaydirigubbakcemile3
mutluluğun bi ömür sürer inşallah tatlım :Saruboceq:
aaaaaa sende daha tazecikmişsin :roflol:
yaaa daha yeni evlisin sendeee
demekki hemen bebek istedin hayatım yaa bıde daha gençmişsinde
allah allah o zaman ne dıye kafanıza taktınız çılgınlarzemuszemus
valla bide cesaretlisinizde ben 7 aylık evlıyım henüz cesaret edemıyorum bebk düşünemıyorum bile
bu arada bu konuları burda konusmak ıstemıyodunuz dimi akannehir
tatlım konuşabilirizde ama hep konuşmak istemiyoruz kafaya takmamak stres yapmamak için evet canım hemen istedik bebek ama olmadı işte kısmet canım ben zaten çalışmıyorum eşimde bende çocukları çok seviyoruz düşündük neyi bekliycez o yüzden hemen istedik canım ama kısmet rabbim ne zaman verirse o zaman gelicek bebişlerimiz
kızlar yemeğimi yedim geldim. oh be tokluk ne güzel bişey diyemiyorum ki bi yemeği yiyorum başlıyo mide bulantım. bıktım ya artık kronikleşti bu bulantı bende. çare bilen varmı güzeller
hoşgeldin cnm,afiyet olsun,bu mide bulantılarının bir sebebi var mı bizim bilmediğimiz?
Ben midem bulanınca meyveli soda içiyorum ya da kendimi şartlayarak istifra ediyorum,rahatlıyorum.
hemencecikte beni unutmuşunuzz yaaa bende burdayım :gitme:
bilmediğiniz bi neden yok doktora gitmiştim bunun için yumurtlama döneminde oluyor ve aadet olana kadar devam ediyor. çok hızlı olgunlaşıp çatlıyormuş o yüzdeen mide bulantısı olabiliyormuş. bide kusmamaya çalışıyorum yoksa allah muhafaza bulimiaya gider diyorum ama bi çare bulmaya çalışıyorum yinede
caspery hoşgeldin. bundan sonra senin adın sevgi kelebeği olsun
hemencecikte beni unutmuşunuzz yaaa bende burdayım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?