Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

portakal nerdesin cnm yemek düşünüyosun dimi saatin geldi ne yesem acaba diekaydirigubbakcemile3

sabah kek ve muz yedim sadece.
Aslında bişeyler yemem lazım bu saatlerde ama aklıma bişey gelmiyor bide kek tatlı olduğu için içimi baydı ..
Ben düşünmeye başlıyım şimdiden,saat 3 e kadar ancak karar verir,yerim
cokacimcoook

portakal ve diğer kızlar bu arada azıcık geçmişe göz gezdirdi de güzellerim biz tabiki burda dertleşicez gerektiğinde konuşucaz ama ben sadece hep bebekten konuşmak istemedim ama isterseniz tekrar liste bile yapabilirsiniz yani ben sizi hiç bişey için engellemem şekerler
bu arada portakal senle aynı sorunu yaşadık tatlım kaynanamla bizde çok şükür arkadaş gibiyiz ama doktora gidince eşimle karar almıştık hiç kimseye söylemiycektik
birgün eşimle annem (kaynanam)tel de konuşurken oğlum bi doktora gidin isterseniz demiş eşimde anne biz gittik demiş hiç bi sorun yok ama olmuyo
ben bunu duyunca sinirlerim tepeme çıktı eşime kızdım biz senle karar almamışmıydık diye neyse olan olmuştu dediğiniz gibi kaynanamla konuştum hiç bi sorun yok çok şükür dedim verecek olan allah o nezaman kısmet ederse o zaman olur dedim neyse biz zaten arkadaş gibiyiz ama insan bu konuları annesiyle nasıl konuşsun demi ama neyse kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu

alkisalkisalkis

ben hiçbiriniz ne kadardır evlısınız ne kadardır çocuk ıstıyosunuz biilmiyorum ama bencede allah ne zaman kısmet ederse o zaman en güzel zamanda hepiniz bebek sahıbı olacaksınız inşallah...

Yok canım böyle iyi,listeye falan gerek yok,amacımızın dışına çıkmayalım.Bu şekilde başaracağımıza inanıyorum.Bi nevi kampta gibiyiz kızlar :))
Ya inanın günlerdir,kaç gün kaldı kaçıncı gündeyim hiç bilmiyorum yani aklıma gelmiyor bu gidişle regl tarihim geldiğinde bile farketmeyebilirim.
Evet aynı sorunu yaşamışız zaten biz kadınların çektikleri hep aynı değil mi?Ancak birbirimizi biz anlayabiliriz,erkekler değil !
Neyse şimdi iyiyim,attım gitti onu da kafamdan...

rahatladığına çok sevindim ama seni çok iyi anlıyorum o anda insan kocasını parçalamak istiyo ama yapamıyo :kedi:kaydirigubbakcemile3
ama sinirin geçtikten sonra ve annenle konuştuktan sonra çok rahatlıycaksın hatta sana iyi bile gelecek yakın biriyle dertleşmek :lepi::lepi:

hoşbuldumm güzellerr
beni tanıyan arkadaşlar var ama özet geçeyim mi :)
21 yaşındayım 3. aya doğru giden bi evliliğim varr ve aşkımla çook mutlıyumm
ama kurabiyee istio canımmm :)

tatlım ben 11 aylık evliyim 23 yaşındayım opuyorumnanaktan

yaaa daha yeni evlisin sendeee
demekki hemen bebek istedin hayatım yaa bıde daha gençmişsinde
allah allah o zaman ne dıye kafanıza taktınız çılgınlarzemuszemus
valla bide cesaretlisinizde ben 7 aylık evlıyım henüz cesaret edemıyorum bebk düşünemıyorum bile

bu arada bu konuları burda konusmak ıstemıyodunuz dimi akannehir

slmm güzeller sohbete katılmak istedim ama alırmısınız ki aranıza :)

canım hoşgeldin..

hoşbuldumm güzellerr
beni tanıyan arkadaşlar var ama özet geçeyim mi :)
21 yaşındayım 3. aya doğru giden bi evliliğim varr ve aşkımla çook mutlıyumm
ama kurabiyee istio canımmm :)

gel tatlım valla bende kurabiye var hemde tap tazecik kaydirigubbakcemile3
mutluluğun bi ömür sürer inşallah tatlım :Saruboceq:
aaaaaa sende daha tazecikmişsin :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…