Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

cnm nasıl bir ağrı hayatım bende var ama benim filmden dolayı sanırım senin adet ne zaman cnm?belki ondandır çok şiddetlise doktora git cnmm

canım ayşen biliyor yumurtlama günümden beri var normalde fazla değil ama bazen sanki bıçak saplanıyor iki kat olup yere kapandığımı biliyorum sadece sol taraf korkmaya başladım reglim yarın yani umarım biliyon düzensiz sen hsgmi yaptırdın

tmm cnm yaklaştım hadi öpopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canım kocakarı işi ama işe yarar bi tahta kaşığı ocakta azcık aman dikkat et kendini yakma ısıt elinle kontrol et mutlaka uçuğun üstüne bastır çok ii gelir
annemden alıntıdırkaydirigubbakcemile3

evt ayşecim çektirdim kurtuldum kafamdan attım artık onu bişi yokmuş çok şükür bekle bakalım adetin geçsin ozaman ona göre bir çözüm bulursun

üff kızlar ya uçuğa ne iyi gelir uçuk çıktı dudağımda geçmiyo yaaa çok acıyoomafoldumben

Haktancım evdeyim eşimde evde ruh halim azcık karışık bugün .

Portakalcım otobüsle gideceğim cnm

canım bi ialç var ama ilaç adı vermek serbestmi burda bilmiyorum sanki canlı yayındayızkaydirigubbakcemile3

mısra canım neden karışıksın eşinden ayrılacagın içinmi
bende 1 günlüğüne bile olsa eşimden ayrılsam garip oluyorum
başka bişey yok dimi?
seni hep neşeli görmeye alışığız ya sen hep gül...

ay saol haktancım ama bende bilmiyorumki yazılmııyo herhalde geçmezse yazdırım bişiler olmazsa

Zorxx bak buna katılıyorum bende yazacaktım da kocakarı işi inanmazsınız diye yazmadım
kaşığı çok ısıt çok sıcak olursa ince bir havlu koyabilirsin dudağınla kaşık arasına

geçmezse yarın ben sana ilaç ismi veririm,doktordan öğrenip

mısracım otobüsle gitmen daha iyi canım en azından kullanma stresi olamayacak.Allaha emanet ol.

kerem kız valla toplanıp geliyoz cnmızı çektirdin yav hadi güzel olmuştur inşallah biz hep şöyle deriz
biz verdik adını Allah versin tadını:)

kerem kız valla toplanıp geliyoz cnmızı çektirdin yav hadi güzel olmuştur inşallah biz hep şöyle deriz
biz verdik adını Allah versin tadını:)

gel tatlım gel valla
canım inşallah güzel olmuştur
şimdilik güzel duruyo sıcak sıcak tarçının içinde dolaştırıp geliyom hemen ufaklıklarıkaydirigubbakcemile3

portakal nerdesin cnm yemek düşünüyosun dimi saatin geldi ne yesem acaba diekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…