Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

samsak güle güle canım sağol
berrakcım sonucu alınca konuşalım üzerinde canım,merakla bekliyorum.
Aysecim senin durumlar nasıl durulmadı mı orası,hiç haber izleyemiyorum

canım bence kafana takma üzülmen normal ama sizde bi sorun yokki zaten doktora gıtmıssınız emınım doktorda sölemiştir 1 sene boynca olmaması çok normal dıye
tam olarak hıkayenızı bılmıyorum ama sorun yok dedıyse doktorlar bence iş psikolojık boyutta
egerkı kayınvalıden sana bişey derse doktorla ılgılı
bizim bı sorunumuz yok şimdiye kadar olmaması normal eşim aceleci davrandıgı için sabırsızlandıgı için olmadıgını düşünüyor, zamana bıraktık dersın olur bıter bidaha bu konunun açılmasnı ıstemedıgını de sölersın

çok üzme kendini, neyin noldunu bilmeden sadece burda yazdıgın kadarıyla yorum yaptım hatalı bişey söledıysem afedersin..ama üzülme...

cnm sinir etme kendini hiç üzülmede bak hepimiz aynı durumdayız bende rahim filmi çektirene kadar anlıyordum sanki bende birşey varmış gibi bir duruma sokuyorlardı söylenen birşey yok ama ben alınıyordum işte.olan olmuş madem en azından göğsünü gere gere söylebilirsin sorunumuz yok die boşver gitsin.elalem ne derse desin hade hade hadeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

Portakalım Şımdılık burası ıyı Çevre ılÇeler karıŞıkta burda bıŞıy yok ŞÜkÜr ama yınede beklemedeler ne olur ne olmaz dıye

Hoşgeldin haktann
İlgilenip yorumladığın için teşekkür ederim.
iyiki buraya yazmışım inanın anlatınca ve yorumlarınızı okuyunca rahatlıyorum.

Ben biraz da aile içinde bunun yayılmasından endişeleniyorum,yapar mı öyle bir şey bilmiyorum.kayınpederime söyler mi mesela neticede kocası..Sonuçta eşler birbiriyle paylaşır böyle şeyleri...

Kızlar bende sıze bıŞıy danıŞıcam
15 gÜndÜr geÇmeyen kasık aĞrım var
ıyıce endıŞelenmeye baŞladım benımle aynı durumu yaŞayan varmı hıÇ

.elalem ne derse desin hade hade hadeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt vereliniortak

Portakalım Şİmdİlİk burası İyİ Çevre İlÇeler karıŞıkta burda bİŞİy yok ŞÜkÜr ama yİnede beklemedeler ne olur ne olmaz dİye

Allah hepinizi korusun ve yanınızda olsun

canım söylerse söylesin utanılacak bişey yok evet anlıyorum gıcık bı durum ama sana ılk söyledıklerı yansıttıkları zaman sende tavrını koyrsan sakin sakin yooo bizde bi sorun yok dersen bidaha açmazlar konuyu sanırım,
ben mesela bebek düşünmüyorum daha yenı evlıyım ama ilk evlendıgımde söylemiştim bana kımse bebek ne zaman demesin allah ne zaman kısmet ederse o zaaman demiştim kimse bişey demiyo,
sende tavrını koy hayatım kırıcı olmadan,sakin ama emin kararlı ve rahat konuş
sonuç itibariyle hiçbi sorun yok zaten bence sizin olayınız tamamen psikolojik,güzel yüreğini üzme canım benim...herşey olacagına varır...
bu arada burası ınsanı cıdden rahatlatıyo:))

Kızlar bende sİze bİŞİy danıŞıcam
İyİce endİŞelenmeye baŞladım benİmle aynı durumu yaŞayan varmı hİÇ

cnm nasıl bir ağrı hayatım bende var ama benim filmden dolayı sanırım senin adet ne zaman cnm?belki ondandır çok şiddetlise doktora git cnmm

Kızlar bende sİze bİŞİy danıŞıcam
İyİce endİŞelenmeye baŞladım benİmle aynı durumu yaŞayan varmı hİÇ

canım ben yaşamadım aynı şeyı ama vücudun neresı olursa olsun 15 gün geçmeyen agrıda mutlaka doktora başvurmalı,
heleki kasık agrısı daha dayanılmaz olur mutlaka doktora gıt canım

sağol cnm,haklısın.İnanın çok rahatladım ve gaza geldim o konuyu açmasa da ben açabilirim :)) ya işten güçten çevremdeki arkadaşlarıma zaman ayıramadığım için,kimseyle bişey paylaşılmıyo ve içimize ata ata ne hale geliyoruz.Burası farklı bi dünya..
Zaten psikolojik olduğuna karar verdik de kaçtık buraya :))
opuyorumnanaktan

Kızlar hepinize teşekkür ederim sağolun canlarım

İnşallah kerem34gül okumaz bu sayfaları..Umarım bana kızmaz konuyu oraya getirmek zorunda kaldığım için

rahatlamana çok sevındım canım
çok sinir bi durum ama zamanla sinir oldugumuz durumlarda sinir bozucu bi şekilde rahat davranmayı öğreniyoruz malesef:))))
ortada bi sorun olmadıgına görede herşey senden yana,herşeyi zamanına ve akışına bırak emin ol yaşayacak çok güzel günlerin var,hepsi sırayla seni beklıyor....

tmm kaçtıkta portakalcım ben şimdi bir sorunum oldumu ay yasak başka biryere kaçayım yazayım dememliyim biz birbirmizi sevdiğimiz için kopamadığımız için geldik sürekli olmasada sorularımızı paylaşıcaz cnm

Mrb arkadaşlar bugün nasılsınız?
Antalya da hava çok kötü bugün akşam da yola çıkacağım biliyorsunuz tedirgin oldum vallahi

slm kızlarr portakalım takma kafana benimde kaynanam herşeyimizi biliyo hemde uzakta olmasına rağman
ayy boşver yaaa kim bilirse bilsin önemseme artık bunları aşmamız lazım dimi canımcım yoksa hayat bize zindan olur
herşeyin hayırlısı her şey allahtan
vakti saati gelince o da gelecek inşlhhh
hem bak daha genciz 20 senelik evli değilizkizemuszemus

boşver canım sen canın sıkıldımı bana yolladğın özel mesajı düşün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet bazen göremediğimiz ya da görüp de kabul edemediğimiz şeyleri arkadaşlarımızın desteğiyle aşıyoruz.Bütün güzellikler hepimizin olsun inşallah opuyorumnanaktan

Çok haklısın hayatım ama ne bileyim işte insan çekiniyor.sevdiğim insanların fikirlerini almak bana çok iyi geldi,sağolun canım

Mrb arkadaşlar bugün nasılsınız?
Antalya da hava çok kötü bugün akşam da yola çıkacağım biliyorsunuz tedirgin oldum vallahi

mrb hoşgeldin.İnşallah hayırlı bir yolculuk geçirirsin.Hava gerçekten çok kötü,ne var ne yok uçuruyor.Sen mi kullanacaksın arabayı yoksa otobüs yolculuğu mu olacak?

sağol canım.yazmadan önce çok doluydum ve kimseyle paylaşamadığım için nasıl davranmam gerektiği konussnda kafam karışıktı ama şuan çok daha iyiyim.

mesaja gelince aklıma geldikçe gülüyorum
:roflol: sırnaşık şey delikafadulden

üff kızlar ya uçuğa ne iyi gelir uçuk çıktı dudağımda geçmiyo yaaa çok acıyoomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…