Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

cnm hemlerim geçmişi okıyodum maşallah kızlar döktürmüş
valla yeni yemek yedim ama ağzım sulandı
burası biraz daha iyi duruldu inş
ama diğer ilçeler karışık inş fırtına öncesi sessizlik değildir
yarın komşumun oğlunun doğum günü pasta yapma işi bana kaldı
varmı güzel bi tarif

aman durulsun cnm rahat edin senle konuşmuştuk kuzenimi hatırlıyosan onun üstüne kapısını zorladılar girmek istediler başka bir kızı sıkıştırmışlar aman ya yazıyorum ne ayı insanlar var ya tez zamanda kurtulun inşallah hayatım.
valla cnm aysene sor sen o becerikli bende yaparımda güvenemem yinede tarif vermeye:)

ayy kızlar bende buradyım
aslında bi burdayım bi mutfakdayımkaydirigubbakcemile3
annemleri yemeğe çağırdım şimcikde bi cigara molası verdimm

fırında patates köfte
tavuklu çorba
fasulya pilaki
etli arpa şehirye pilavı
ayran salata
son olarakda şekerpare opuyorumnanaktan

adaşım ben sana neyli istersen ona göre tarif veririm ama şimcik hemen veremem ocakta yemeklerim var malumkaydirigubbakcemile3

msn den yollarım bi ara istersen canımcım

nöbetçiler... neredesiniz yahuu kimsecikler kalmamış herkes yemek mi yiyor nedir. ee o kadar yemekten bahsedince insan acıkıyor değilmi. neyse hepinize iyi akşamlar

nöbetçiler... neredesiniz yahuu kimsecikler kalmamış herkes yemek mi yiyor nedir. ee o kadar yemekten bahsedince insan acıkıyor değilmi. neyse hepinize iyi akşamlar

Aşağıya bakıp da kimse yok diye aldanma canım yeşermiş durumdaysak kesin buradayızdır da sadece farklı sekmeleri acınca mesaj yazarken burada görünmüyoruz sanırım.

nereye canım kalsana

nöbeti deraldımm
yemek olayı bitti dağ gibi bulaşık yıkadım kaydirigubbakcemile3

portakal canım aklıma geldikçe gülüyom heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Vayyy demek topiğin nöbetçileri vay ne hoş.:)))))))
Ben de iş çıkışı eve geldim ,cnm yemek yemek istemedi mısır gevreği yedim.
ıki güne bir süpürdüğüm halde bir türlü tam olarak kurtulamadığım halı tüyleri yüzünden tekrar evi süpürdüm,sildim vs .Birazdan koltuğa uzanacağım sizlere bir bakayım dedim

canım aynı deetten muzdaribiz
bende bi gün silip süpürüyorum ertesi gün silmiyorum ama 2 güne batmış oluyo 2 kişi nasıl böle pisletiyoz anlamıyommm
hali tüylerinden kurtuldum artık
eeee eskidikk evlilikte şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…