Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ya kendi aramızda konuşmamız gerekiyorsa konuşuyoruz ve konuşacağız zaten.Ben sadece insanların topiğe onun için gelmelerini ve muhabbetin ortasına hamilelik sorularıyla dalmasını istemiyorum.

arkadaslar bana gül öyle yazinca biliyosunuz uzun zamandirda topige ugrayamadim nisandan dolayi gecmiside okumadim bende sandim ki herkes biliyo o yüzden topigimizdede tebrik ettim bütün olay bu insallah bana yazdigin en yakin zamanda gerceklesir gülcüm

ya kendi aramızda konuşmamız gerekiyorsa konuşuyoruz ve konuşacağız zaten.Ben sadece insanların topiğe onun için gelmelerini ve muhabbetin ortasına hamilelik sorularıyla dalmasını istemiyorum.

canım çok haklısın da ben sizinde moralinizi bozmak istemedim ama gerçekten çok gerginim ya bu konuda

inşallah tatlım ya inşallah aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya benim hakkımda bi tahminde bulunurmusunuz lütfen arkadaşlar ya içinizden ne geçiyo sa tabi isterseniz biliyorum aslında bu ay da diğer aylar gibi olucak mafoldumben

canım çok haklısın da ben sizinde moralinizi bozmak istemedim ama gerçekten çok gerginim ya bu konuda

Ya bende sevinmiştim hangi ara oldu şeytanın bacağını kırdık diye.

Neyse inşallah döndüğünde bize bu haberi verirsin ve şuan yaşadığımız heyecanın gerçeğini yaşatırsın.

Kafana takma olan olmuş strese girme ve kedini bu ay diye şartlandırma.hepimiz istiyoruz hepimiz hep bu ay bari olsun diyoruz ama oldurmayan Allah oldurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…