Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

muhasebeci bayanlar size bir sorum olacak?

iş yerimden istifa edersem tazminat alma hakkım var mı?

ben ihracat muhasebesinde olduğum için bilmiyorum yaff....

Kızlar bu topıcte konuŞmuycaz bu konuları ama bıŞı sorcam ben 19 da kan testı yaptırdım negatıf adet gÜnÜmdÜ sonra sÖktÜrÜcÜ kullandım ama hala gelmıyo doktor tekrar kan testı Önerdı ne yapayım beklıyımmı yapayımmı

10gün geçmiş canım senin dikkat ediyorum hep böyle aksaklıklar oluyor.çöktürücüyü kullandığın halde gelmemesi tuhaf.Bence doktora git ve bu gecikmelerin nedenlerini öğren.Olsaydı çıkardı adet gününde yaptığın testte çünkü kan testinde beklemek gerekmiyor biliyorsun.

Dımı canım ya bende Öyle dÜŞÜnÜyodum boŞuna kanla uĞraŞmıyım doktorcuĞumda bı Ümıt verıp bı bu ay olmuycak dıyo Şımdı gene belkı deĞerlerın yÜkselmıŞtır dıyo ben bundan anlamıyorum bu dÜzensızlık son 3 ayda dÜzelmıŞtı bu ay benım moralcazımı bozdu olmuycak dıye baŞından bende saldım herhalde

YOK ŞEKERCİM BİZE BÖYLE 1 AYDA DOĞURTACAK DOKTOR LAZIM:))))))zemuszemus

Ya az önce bir doktorla tesadüfen görüştüm,tanışıyoruz ve durumumdan haberdar.
Bana hiç kolay birşey değil dedi o kadar çok evreden geçiyor ki o bebek oluşana kadar aslında olması bir mucize dedi,kafanda büyütme nasıl olsa olacak bir gün,kendinize zaman verin biraz dedi.

Bu arada az önce yazıyordum yarım kaldı.Bence sen başka bir doktora daha muayene ol ve birde onun söyleyeceklerini dinle bakalım,kan testiyle falan uğraşma artık.

Canım bu benİm 2.doktorum artık Ümİtsİz vakka olarak gÖrÜyorum kendİmİ

2 mi benim saysam 8 olmuştur.Benim için önemli olan doktorun beni dikkate alıp dinlemesi güler yüzle konuşması ve iyi muayene etmesi.Yani sorun yok diye başından atmaması gerekiyor.Yok bekle 1yıl olsun falan filan onlara gelemiyorum yani 1 yıl dolmadan da hiç mi bazı testleri yaptıramıcak insanlar.Yani ters giden bişeyler varsa en azından tedaviye başlarlar değil mi 1 yıl beklemek boşa kürek çekmek de neyin nesi,şartellerim attı yine devlette gittiğim bi doktor aklıma geldi.

Ümitsizliğe kapılma önce kendin inan.Vakti saati gelince olacak.Biz olması için elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakacağız...

haklısın birincisi bu kriterlere tam uydu hatta bunların fazlası vardı ikinciside yavaş yavaş bozulmaya başladı bakalım hayırlısı ya takdir allahın allaha hepimiz için dua ediyorum allah bizimde yüzümüzü güldürsün:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…