2. bebeğime bişeyler alıcam sen yeterki takas düşün ayrıca ben kimseyi takas yapmaya mecbur kılmak için değil takas düşünen ve düşünmeyenler belli olsunki alışveriş yaparken boşuna uğraşıpta cevap beklemeyelim bide takas yapmayı düşünürüz ama ürünler uymaz buda olabilirTakas yapalım da benim oğlum büyüdü diye senin büyüklerini alıcam diyelim sen benden ne alıcan?
2. bebeğime bişeyler alıcam sen yeterki takas düşün ayrıca ben kimseyi takas yapmaya mecbur kılmak için değil takas düşünen ve düşünmeyenler belli olsunki alışveriş yaparken boşuna uğraşıpta cevap beklemeyelim bide takas yapmayı düşünürüz ama ürünler uymaz buda olabilir
sünnet takımı kaç yaşa arıyosun bende yok ama annemde vardı sanırsam ayrıca başka bişeyle takas düşünürsen bit pazarında da ürünlerim var bana çok şey lazımBen de takas mantığındayım ama aklım kesmedi nasıl olacak diye düşündüm hep.
oğluma sünnet takımı bakıyorum 1 saattir koskoca sitede bulamadım ya
bulsam çok şey takas edicem 😇
malesef canm okadar küçük değil annemdekiler büyük 4 5 6 yaş için olması lazım sende takas düşünürüm diyosun ama satışta ürünlerin yok neyle takas yapcan ayrıca benm topikte senn bebişine göre çok şey var bak istersen3ayı bitti oğlumun
bian önce ekle bakalım canm bana yenidoğacak bebek için bişeyler lazım sıfır olsun hediye için istiyorum erkek bebekVakit bulup eklemedim elimdekileri
sünnet telaşından
benimde ürünlerim çoğu sıfır bit pazarı bölümündede var 38 40 42 beden uyumlu 37 38 noya uyumlu ayakkabı terlik var dantelli evresim takımı vs.... burdan bakabilirsin konularıma http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12991549Bende bendeeeeee takas dusunuyorum oyuncak olabilir kiyafetlerim sifir o yuzden 1 yas ve ustu sifir kiyafetlerle takas dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?