Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek elbise dolabı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
110
7
118
Nevşehir
selam kızlar..ogluma dogdugunda elbıse dolabı sıfonyer almamıstım besık olarakta oyun parkı aldım suan 1 yasında ve esyalarını koyacak yer bulamıyorum buyudukce esyasıda buyuyor sızce elbıse dolabımı alsam sıfonyermı aslında ıkısıde gereklı ama benım yerım musaıt degıl.fıkır verın arkadaslar sız hangınden memnun kaldınız elbıse dolabı olupta bol cekmecelı satan bır yer bılıyomusunuz netten arastırdım fazla rafı yokbılgınız varsa yardımcı olurmusunuz...
s:kkk:

bende ogluma oda almayıp dolap yaptırmıs bırde park yatak almıstım kendı evımıız alıp cıkıcaz dıye hos hala alamadık ama:( ben ıkısının bırarada ldugu hem sıfnyer hemde dolap yaptırmıstım yanı bır tarafı sadece cekmece 5 ya da 6 olması lazım cok derın degıller cunku tshırt ve badılerı oraya koyuyorum ayrıca bır buyuk paket bebek bezını posetınden cıkarıp ılk cekmeceye rahatlıkla sıgdırıyorum. dıger yanıda asklı dolap ama oda yere kadar degıl enaltta ıkı cekmecesı var orayada corapları kouyorum bebek kıyafetlerı uzun olmuyor zaten sızde en uzun kıyafetını secıp o lcude yaptırabılırsınız.

ben de park yatak alanlardanım, 3 yaşına geldiğinde genç odası alırım diye düşündüğümden şifonyer alıcaktım geçici olarak. ama baktım koçtaşta gardroplar şifonyere göre daha uygun, gardrop aldım 3 kapılı, çokta memnunum.. haa tabiki ömürlük bir gardop değil ama beni birkaç yıl idare edebilir..

3 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Koctas.com.tr - Evimi Çok Seviyorum!

bence normal dolap almak daha mantikli canim, sifonyerde guzel ama dolap daha cok kiyafet, esya aliyor bu yuzden kesinlikle dolap al derim.

Son düzenleme:
Back