Bebek Beslenmesi bebek ekmeği?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pinar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
166
20
68
İstanbul
kızlar merhaba bebeğim 9 aylık doktorumuz unonun bebek ekmeğini almalısın dedi ama hangisini almalıyım bilemiyorum. randevumuzada daha var bide ben kızlar çok dertliyim kızıma sebze püresinden başka bişey yediremiyorum hiç açık değil yeni tatlara. kavaltısınada 1 dilim ekmek anne sütü yada su 1 tatlı kaşığı pekmez 1 kibrit kutusu kadar da beyaz peynir koyuyorum siz neler yapıyosunuz kavaltısına daha neler koymalıyım.çok karışık oldu ama derdimi anlatabildim sanırım...3

ben rondodan geçirdiğim ceviziçinide ekliyorum kahvaltısına bide papatya yada rezene bebek çayı eklemenide tavsiye ederim su yerine cici bebenin ekmeğini kullanıyorum çokta memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…