• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek egzama

Aysgulll

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
16
0
36
27
Mardin
Bebegimde egzama olustu bepanthen krem kullanıyorum ama fayda etmedi daha iyi krem varmi önereceğinz

Merhaba çocuk doktoru kortizon içeren merhem verdi bize, ama çocuk alerjiye de göstereceğim yarın randevum var gıda alerjisi olabiliröiş

Merhaba çocuk doktoru kortizon içeren merhem verdi bize, ama çocuk alerjiye de göstereceğim yarın randevum var gıda alerjisi olabiliröiş
Merhabalar benim bebeğimde de aynı sorun var yüzü ve vücudunda kırmızı beyaz sivilceler oluştu.en son egzama olabilir dendi .Alerji testi yapılacak..sizde durum nasıl ilerledi .Test yapıldı mı nedenini ogrenebildiniz mi.İlac kullandinizmi

Merhabalar benim bebeğimde de aynı sorun var yüzü ve vücudunda kırmızı beyaz sivilceler oluştu.en son egzama olabilir dendi .Alerji testi yapılacak..sizde durum nasıl ilerledi .Test yapıldı mı nedenini ogrenebildiniz mi.İlac kullandinizmi
Merhaba kanda yapılan testte süt ve yumurta sarısı alerjisi çıktı, yarın sabah ta deri üzerinde gıda alerjisi araştırılacak..

Back