Bebek düşürme

Annenizin kızlık soyadi

• Utlu

OY: 0 0,0%
  • Hamilelik

• Çocuk düşürme

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Merhabalar 17 yaşındayım ben sevgilim ile ilişkiye girdim ama korunuyordum sonra adetim gecikti ve test aldık iki çizgi cıktı düşürmek istiyoruz ama çözüm yolu bulamıyoruz yardımcı olur musunuz ?
Sacmalama cocuk dusurme nedir ailenle konus ve bi hastaneye git sakin yanlis bisey yapma senin sagligin icin sakin kendini merdiven alti yer bulup emanet etme lutfen bi uzmanla gorus senin hayatin onemli cocuk dussun die yanlis yollara girme burdan tavsiye ile olacak ismi bu panikle yanlis seyler yapma

Basit bir olay değil.
Ailenle konus ve hemen bir doktora gidin.
Sakın kendi başınıza birleyler yapmayın söz konusu senın hayatın

Doktora git acilen o sana dogru yolu gosterir. Kalbi atmadan mudahale et. Gerci cok fark etmiyor da. Bir daha da hata yapma derim kardesim nacizane...

Düşürme dediğin şeyde bebeğin gerçekten tamamiyle senin vücudundan "düşeceğini" mi sanıyorsun?
Bebek ölebilir, tutunamayabilir vs ama mutlaka ardından yine kontrol ve büyük ihtimalle kürtaj gerekecektir.
Asla böyle bi şeye kalkışıp hayatını tehlikeye atma. Başına Bu yüzden kötü bi şey geldiğinde ailenin haberi olmayacak mı? Peki sebebini öğrenirlerse?
Lütfen doktora hastaneye git ve başka seçeneğin yoksa bunu olması gerektiği şekilde bitir.

Hastaneye gitmekten çekiniyor anladığım kadarıyla 18 yaşını doldurmadığı için polis olaya müdahele edecek. E ailesi duyacak falan. Başkasından duyupta bişi deneme

Merhabalar 17 yaşındayım ben sevgilim ile ilişkiye girdim ama korunuyordum sonra adetim gecikti ve test aldık iki çizgi cıktı düşürmek istiyoruz ama çözüm yolu bulamıyoruz yardımcı olur musunuz ?
O kadar aciyorum ki sizin gibi kizlara daha bu küçük yasta bir kac serefsize aldanip kendinizi teslim ediyorsunuz ailenizin yuzune bakarken utanmiyor musunuz ? Neyse beni ilgilendirmez. Soruna gelince bence boyle sacma yollar deneme bir doktora görün devlette direk aileye haber veriliyor eger ailenden korkuyorsan ozel hastanede bir doktora gorun polis veya aileyi karistirmiyorlar diye biliyorum

O kadar aciyorum ki sizin gibi kizlara daha bu küçük yasta bir kac serefsize aldanip kendinizi teslim ediyorsunuz ailenizin yuzune bakarken utanmiyor musunuz ? Neyse beni ilgilendirmez. Soruna gelince bence boyle sacma yollar deneme bir doktora görün devlette direk aileye haber veriliyor eger ailenden korkuyorsan ozel hastanede bir doktora gorun polis veya aileyi karistirmiyorlar diye biliyorum

Kimseyi yargılamak Haddimize düşmez, utanıp utanmadığı bizi ilgilendirmez. Arkadaş birşey sormuş cevabını verseniz yeter bence bu şekilde aşağılamak nedir bilemedim

Back
X