• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek düşünüyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır 6 gun gectı daha doktorlar 10 gunden sonra yapın dıyorlar
6 günde çıkabilir. Adetten 4 gün önce öğrendim ben. Hamilelik belirtisi diye bişey yok döllenme geç vs olduysa anlaman çok zor. Adetle aynı belirtiler çünkü. Ama çok şiddetli ağrı var diyorsan bence yap test ya da git doktora belki gebelik vardır geç olmadan önlem alınır 1 gün 1 gündür

6 günde çıkabilir. Adetten 4 gün önce öğrendim ben. Hamilelik belirtisi diye bişey yok döllenme geç vs olduysa anlaman çok zor. Adetle aynı belirtiler çünkü. Ama çok şiddetli ağrı var diyorsan bence yap test ya da git doktora belki gebelik vardır geç olmadan önlem alınır 1 gün 1 gündür
Şiddetli agrıdan kastım kasıklarm agrıyor göğüslerim cok hassaslaşmış ozellkle ucları yanıyo ve cok acıyo bu baska bsy de olablr mi testi yapcam once ondan snra doktora gorumeyı düşünüyorum

Şiddetli agrıdan kastım kasıklarm agrıyor göğüslerim cok hassaslaşmış ozellkle ucları yanıyo ve cok acıyo bu baska bsy de olablr mi testi yapcam once ondan snra doktora gorumeyı düşünüyorum
Bebek de olabilir enfeksiyon falan varsa sökülmesi zor olduğundan da olabilir gebe değilseniz adet geciktikçe daha Bi şişkinlik falan olur malum

Az once test yaptım çift çizgi cıktı ama emın degılım daha once defalarca yaotm ilk defa çift cizgi cıktı yıne de ınanamıyorum bi turlu bu testler kesın sonuc verıyor mu

adetiniz geçmiş, belirtileriniz var ve çift çizgi çıktığını söylüyorsunuz. Testin pozitif sonuç vermesi negatif sonuç vermesinden daha doğrudur :) hemen doktorunuza gidin .

Back