Adetim değişken olduğu için yumurtlama gününü hesap edemiyorum benCanim doktorum bana bu takipleri yapmanin doğru olmadığını soylemisti. İnsani kastigi icin bebege engel olabiliyormus. İki gunde 3 gunde 1 iliski ile hamile kalinabilecegini bir sıkıntı yoksa yumurta takibinin dogru olmadigini soyledi
Evet haklisin ovulasyon testi almıştım birdeEn guzeli aslında. Boşverin. 2-3 gunde 1 ilişki ile 1.5 yil hamile kalmaz iseniz doktorda alin soluğu. Takip etmeyin. Zaten forumda genelde umursamadigim ay hamile kaldm diyor hatunlar. Ki bende oyle oldum. Beklemedigim anda hamile kaldim. Takip edersen kasilirsin. İliski de iliski olmaktan cikar
Evet haklisin ovulasyon testi almıştım birde
İnşallahHamilelikten suphelendigin zaman kullnirsin. Kenarda dursun :) cok düşme üzerine allah nasip edecektir insallah
canım demişsin ya şüphelenirsen ovulasyon yaparsın diye gerçekten gebelik anlaşılıyor mu ovulasyon ya?Hamilelikten suphelendigin zaman kullnirsin. Kenarda dursun :) cok düşme üzerine allah nasip edecektir insallah
canım Allah tez zamanda sana da bana da tüm isteyenlerle beraber hayırlı evlat lutfetsin inşallah..Merhaba ben araniza yeni katıldım. 3 aylıkken karnımda bebeğin ölmesi sonucu bebeğimi kaybettim.sonrada kurtaj oldum. Bu olay ekimin sonunda oldu. Artık bebek dusunuyorum,ve herkes gibi çok istiyorum. Son bi aydır korunmuyorum. Adetimde son 3 ayda 33. Gün 27. Gün 29 gün oldu. Ovulasyon testi hakkında çok bilgim yok ne yapacağım konusunda bana bilgi verir misini soğan kuru falan okudum ayrıntılı bilgilere ihtiyacım var
canım demişsin ya şüphelenirsen ovulasyon yaparsın diye gerçekten gebelik anlaşılıyor mu ovulasyon ya?
yaaaaEvet canım hamile kalirsan ovulasyon hep pozitif cikar.
yaaaa
ne kadar zaman sonra yapmaya başlayacağız peki canım
tamam canım sağ ol öğrenmiş oldukİdrar testinin sonuc verdigi o aralar sanirim. :)
tamam canım sağ ol öğrenmiş olduk