• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek düşünenler ama bi türlü karar veremeyenler

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
merhaba ... 9 aylık evliyiz bu aralar bebek konuşmaya başladık ama cesaret edemiyoruz sizce bi süre daha beklesek mi ?

Merhaba
Eğer beklemeni gerektirecek birey varsa bekle ama bir sebeb yoksa hiç bekleme bence
Bebekler mutluluktur...

Merhaba
Eğer beklemeni gerektirecek birey varsa bekle ama bir sebeb yoksa hiç bekleme bence
Bebekler mutluluktur...

yani aslında bekleyecek bişi yok ama cesaret edemiyoruz aslında uzun süre (6 yıl ) sonra eşimle kavustuk diyeyim böle rahatız hani bi sorunumuz yok bebek olursa aramız bozulurmu hani birbirimize vakit ayırabilirmiyiz yine ....vs. vs.

Canım biz eşiyle 6sene sonra evlendik.benım sınavım var diye bekledik.evleneli 2sene olacak.şimdi istiyoruz 6 aydır.ama olmadı :( bekliyoruz hala ve çok üzülüyorum bu duruma keşke beklemeseydin diyorum

yani aslında bekleyecek bişi yok ama cesaret edemiyoruz aslında uzun süre (6 yıl ) sonra eşimle kavustuk diyeyim böle rahatız hani bi sorunumuz yok bebek olursa aramız bozulurmu hani birbirimize vakit ayırabilirmiyiz yine ....vs. vs.[/
bebek aranızı niye bozsun melek onlar yaa. hem ne zaman olacağı da belli olmuyor belki çok uzun bekleyeceksin bu şekilde şansınızı azaltıyosunuz. tabi yaşınızı bilmiyorum ama küçük değilde yaşınız beklemeyin bence de...

Merhaba.. Bence su an hiç düşünmeyin.. 9 ay henuz yenı bır baslangıc daha yolun bası ve eglenmenıze bakın .. Cunku bebekler bellı bır sure sonra omur torpulerı oluyor

Merhaba.. Bence su an hiç düşünmeyin.. 9 ay henuz yenı bır baslangıc daha yolun bası ve eglenmenıze bakın .. Cunku bebekler bellı bır sure sonra omur torpulerı oluyor

9 ay kısa bir süre değil ki. zaten şöyle bir durum var, 2, 3 ay deneyipte bebek olmadığını görünce insan korku ve endişe içinde daha da çok bebek istiyor bu sefer. ve her ay biraz daha stres biraz daha sıkıntı ekleniyor yaşamına. zaman geçiyor hala olmadı bebeğim diye kıvranıyor ve beklediği zamana bin pişman oluyor... bunu benim gibi yaşayanla bilir. ayrıca bebekler ömür törpüsdürü yakıştırmasını hiç uygun bulmadım!:45: Allah isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah.

merhaba ... 9 aylık evliyiz bu aralar bebek konuşmaya başladık ama cesaret edemiyoruz sizce bi süre daha beklesek mi ?

eğer evliliğinde şu ana kadar duygusal hezeyanlar yaşamadıysan bebek düşünebilirsin

eğer evliliğinde şu ana kadar duygusal hezeyanlar yaşamadıysan bebek düşünebilirsin

şimdiye kadar herşey yolunda gitti çok şükür birazda ondan çekiniyoruz acaba bu büyü bozulur mu hani ne biilim eşim çok anlayıslı bi insan dır ama gebeliğin getirmiş olduğu sıkıntılar sorunlara yol acarmı cinsellik olsun gezip tozmamıza herşeye engel gibi görüyoruz fakat bi bebek sevimli geliyo ..Allah hayırlısını nasip etsin herkese

şimdiye kadar herşey yolunda gitti çok şükür birazda ondan çekiniyoruz acaba bu büyü bozulur mu hani ne biilim eşim çok anlayıslı bi insan dır ama gebeliğin getirmiş olduğu sıkıntılar sorunlara yol acarmı cinsellik olsun gezip tozmamıza herşeye engel gibi görüyoruz fakat bi bebek sevimli geliyo ..Allah hayırlısını nasip etsin herkese

yani gebeliğin ilk ve son ayları belki gezmede tozmada uyumada sıkıntılar yaşanabiliyormuş ve bebek geldiğinden sonra da devam eder ama bu gbi drumları simdiden göze alableceksenz problem olmaz,hayırlısı dediğn gbi

Merhaba bende 7 aylık evliyim eşimle bebek düşünüyoruz ama bn sınava hazırlıyorum atanırsam belki eşimden ayrı kalacağım kafam çok karışık ama en büyük isteğim sağlıklı bir bebeğimin olması kafam çok karışık ne yapacağımı da bilmiyorum :(

9 ay kısa bir süre değil ki. zaten şöyle bir durum var, 2, 3 ay deneyipte bebek olmadığını görünce insan korku ve endişe içinde daha da çok bebek istiyor bu sefer. ve her ay biraz daha stres biraz daha sıkıntı ekleniyor yaşamına. zaman geçiyor hala olmadı bebeğim diye kıvranıyor ve beklediği zamana bin pişman oluyor... bunu benim gibi yaşayanla bilir. ayrıca bebekler ömür törpüsdürü yakıştırmasını hiç uygun bulmadım!:45: Allah isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah.

Eşin le- benim gibi -gelgitlerin yoksa hemen çocuk yapma denemelerine basla bence..

Back