Çocuk Hastalıkları bebek düşmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

olum_benim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
29
0
16
İstanbul
kızlarr bebeğim 4 aylık sabah yanıma aldım beraber yatıyoduk sonra ağlama sesiyle uyandım yatakla beşiğin arasına düşmüş nasıl korktum anlatama kucağıma aldım hemen biraz ağladı sonra emzirdim sustu sabah 10 da düştü hareketlerinde anormallik yoktu öğlen yarım saat uydu akşam sekizde uydu emzirdim iki kez uyanmadı bende oyun yaparak uyandırdım gözlerinde ve vucudunda anormallik yoktu tepe üstü düşmüştü tepe üstü iken aldım kucağıma szice yapmam gereken bişey varmı iç kanam varmıdır ondan çok korkuyorum

canım benim yanlış anlama ama böyle durumlar arkadaşlara sorup ta fikir alınabilecek durumlar değil bence sen ihmal etme doktora götür kontrollerini yaptır.sonradan bişey çıkarsa üzülürsün annesi.hem için rahat olur.inşallah bişeyi yoktur bebeğinin allah korusun

canım benim yanlış anlama ama böyle durumlar arkadaşlara sorup ta fikir alınabilecek durumlar değil bence sen ihmal etme doktora götür kontrollerini yaptır.sonradan bişey çıkarsa üzülürsün annesi.hem için rahat olur.inşallah bişeyi yoktur bebeğinin allah korusun
arkadaşla aynı fikirdeyim sonuçta bu bir bebek kimse vebal almak istemez doktorun görmesi daha iyi olur..

Benim kuzen bebekken düştü bişey yok gibiymis aradan bir kaç gün geçmiş çocuk rahatsızlanmış meyersem çocuğun kafası çatlamış bu nedenle kimseye şöle yap böyle yap diyemem en iyisi bir doktorun görmesidir...

Rabbim cemi cümlesinin evladını kazalardan belalardan korusun içi sırada bizim evlatlarımızı kazalardan belalardan korusun amin...

Merak ettim bebeğimiz şimdi nasıl...

arkadaşla aynı fikirdeyim sonuçta bu bir bebek kimse vebal almak istemez doktorun görmesi daha iyi olur..

Benim kuzen bebekken düştü bişey yok gibiymis aradan bir kaç gün geçmiş çocuk rahatsızlanmış meyersem çocuğun kafası çatlamış bu nedenle kimseye şöle yap böyle yap diyemem en iyisi bir doktorun görmesidir...

Rabbim cemi cümlesinin evladını kazalardan belalardan korusun içi sırada bizim evlatlarımızı kazalardan belalardan korusun amin...

Merak ettim bebeğimiz şimdi nasıl...

dokrorumuzu aradım genel durumu iyiyse bişey yoktur dedi üç gün dikkat et dedi allahıma şükür bügün iki gün oldu keyfi çok yerinde gülücükler oyunlar oynuyoruz uyku hali kusma olmadığı sürece önemli bişey olmazmış inşallah yarını da atlatırıaz sağ sağlim

Back