BEBEK DOĞDUKTAN SONRA?

elifmem01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
52
-31
31
merhaba 2.5 aylik evli ve yeni hamileyim. İlk gebeligim. Ağlamak istiyorum hiç istemiyorum bu bebeği. Korunmadim artık zor oluyor vücudu kusturmeyim diye . Sonuç hemen hamile kaldım. Kendime çok ama çok kızıyorum. Kızlar bebekten sonra hayat bitiyor mu. Eşiniz le sevginiz sosyal aktiviteniz ve cinsel yasaminiz nasıl devam ediyor. İçim atmıyor bu bebeğe sanki eşimden ayiracak gibi. Bana lütfen yardimci olun. Ogreneli 1 hafta oldu 1 haftadir çok mutsuzum

Bence fazla vesvese yapma derim bu konu hakkında öyle bı durum varsa eşinle konuş yani düşündüğün gibi bişey yasayacagina inanıyorsan önce eşinle konuş bakalım sana ne diyecek bazı adamlar eşlerine cok düşkün oluyor yani sen hamile olduğunda doğumun da ve eğin olduğun da da sen ondan bı parca oldugunu unutmuyor seni dahaa çok seviyor ben dahaa dün gece eşime aynı soruyu sordum ve icimrahat şuan sende vesvese yapma nice cocuk isteyip de gebekalamayan kadnlar var bak neguzel Rabbim sana vermiş sağlıklısn sana tavsiyem Esra ezmeci var psikolog onu izle sana cesaret verir ve herhangi konuyu içinde tutmaz eşinle konusabilirsn

Konustum oda asla öyle bir şey olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…