Çocuk Hastalıkları Bebek diş cikarma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sezsnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
224
75
98
Merhaba benim 11 aylık kızım var henüz dişi çıkmadı damaklari çok sert ama diş çıkmadı bu durumu doktora sormama gerek varmı yada daha önce bu durumu yaşayan oldumu?

Merhaba benim 11 aylık kızım var henüz dişi çıkmadı damaklari çok sert ama diş çıkmadı bu durumu doktora sormama gerek varmı yada daha önce bu durumu yaşayan oldumu?
Diş ile d vitamini arasında bir bağlantı var . Önümüzdeki ay 1 yaş kontrolüne gittiğiniz zaman hala dişi çıkmamışsa doktor d vitamini kontrolü yapar merak etmeyin

D vitamini eksikliği olunca mi geç çıkıyor?
Evet evet öyleymiş. Bir arkadaşımın oğlu 12 aylık çıkarttı şuan 19 aylık azıların yarısı da çıkmış

D vitaminini kalsiyumla mesela yoğurtla birlikte verin ve mutlaka her gün güneşe çıkartın. D vitamini eksikliği diş sürecini uzatır.

Evin balkonu açık güneşe çıkarıyorum d vitamini kullanıyoruz hergun
Gayet güzel bende öyle yapıyorum 10:30 civarı güneş güzelce gelince küvet dolduruyoruz suyla oynuyor çıplak d vitamini de almıyor oluyor

Benimde bebeklerim 11 aylık. 18 aya kadar normal çıkar daha canım doktorla konus o içini rahatlatacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…