Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş ile d vitamini arasında bir bağlantı var . Önümüzdeki ay 1 yaş kontrolüne gittiğiniz zaman hala dişi çıkmamışsa doktor d vitamini kontrolü yapar merak etmeyinMerhaba benim 11 aylık kızım var henüz dişi çıkmadı damaklari çok sert ama diş çıkmadı bu durumu doktora sormama gerek varmı yada daha önce bu durumu yaşayan oldumu?
TeşekkürlerDiş ile d vitamini arasında bir bağlantı var . Önümüzdeki ay 1 yaş kontrolüne gittiğiniz zaman hala dişi çıkmamışsa doktor d vitamini kontrolü yapar merak etmeyin
D vitamini eksikliği olunca mi geç çıkıyor?Diş ile d vitamini arasında bir bağlantı var . Önümüzdeki ay 1 yaş kontrolüne gittiğiniz zaman hala dişi çıkmamışsa doktor d vitamini kontrolü yapar merak etmeyin
Evet evet öyleymiş. Bir arkadaşımın oğlu 12 aylık çıkarttı şuan 19 aylık azıların yarısı da çıkmışD vitamini eksikliği olunca mi geç çıkıyor?
Her sabah 10:00 11:00 arası güneş alsın . D vitami kullanıyor musunuzD vitamini eksikliği olunca mi geç çıkıyor?
Anladım 21 Haziran'da 1 yaşına girecek doktor kontrolüne gideceğizEvet evet öyleymiş. Bir arkadaşımın oğlu 12 aylık çıkarttı şuan 19 aylık azıların yarısı da çıkmış
Evin balkonu açık güneşe çıkarıyorum d vitamini kullanıyoruz hergunHer sabah 10:00 11:00 arası güneş alsın . D vitami kullanıyor musunuz
Gayet güzel bende öyle yapıyorum 10:30 civarı güneş güzelce gelince küvet dolduruyoruz suyla oynuyor çıplak d vitamini de almıyor oluyorEvin balkonu açık güneşe çıkarıyorum d vitamini kullanıyoruz hergun
Benimde bebeklerim 11 aylık. 18 aya kadar normal çıkar daha canım doktorla konus o içini rahatlatacaktir.Merhaba benim 11 aylık kızım var henüz dişi çıkmadı damaklari çok sert ama diş çıkmadı bu durumu doktora sormama gerek varmı yada daha önce bu durumu yaşayan oldumu?
Anladım canım sen doktorla konuştun mu bebeklerinin dişi cikmadiBenimde bebeklerim 11 aylık. 18 aya kadar normal çıkar daha canım doktorla konus o içini rahatlatacaktir.
Anladım canım sen doktorla konuştun mu bebeklerinin dişi cikmadi mi?
Yok benimkilerinki çıktı 6. ay kontrolünde doktor bahsetmişti. Bu Aydan sonra çıkabilir 18. Aya kadar bekleriz demişti.Anladım canım sen doktorla konuştun mu bebeklerinin dişi cikmadi