Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar diş Çıkarma dönemi ne kadar sürüyor Bebeğim çok salyalı ve sürekli Her bulduğunu ısırıyor yaklaşık iki ay oldu ama görünürde diş yok hala daha ne kadar sürer sizce
Arkadaşlar diş Çıkarma dönemi ne kadar sürüyor Bebeğim çok salyalı ve sürekli Her bulduğunu ısırıyor yaklaşık iki ay oldu ama görünürde diş yok hala daha ne kadar sürer sizce
her cocugun dis cikartma sureci farkli. benim oglum cok uzun surede cikariyor. 3 yasina gelmek uzere hala dis cikartmaya ugrasiyor. artik ogrendim ama, huysuzlanma, istahsizlik ya da sut isteginin artmasi, gece uykularinda huzursuzluk sik uyanma basladiginda biliyorum ki 1 ay kdar surecek, sonra disler patlayacak ve rahatlyacak...
ama kimi cocuk 2-3 gun huysuzlanir, sonra patlar disi ve rahatlar. cocugunuzu gozlemleyerek ogrenebilirsiniz bunu ancak