• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek deterjanı

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
bebeğimin çamaşırlarını dalinin bebek deterjanıyla yıkıyodum. kakası bulaştığı zaman lekeleri çıkmıyo diye önce normal deterjanla sonra dalinle yıkamaya başladım. ama normal deterjan (ariel) da çıkarmadı lekeleri. siz bebeklerinizin çamaşırlarını nasıl temizliyosunuz?

ben hacı şakirin toz sabununu kullanıyorum.. çok memnunum.. kaka lekesi falan olduğu zaman lekenin üstüne dalinin deterjanını çok az döküyorum.. toz sabunla yıkamasını yapıyorum.. leke falan kalmıyo.. dene istersen cnm

dalan'ın toz sabununu kullanıyorum ben de. leke üzerine ekstra hiçbir şey sürmüyorum ve bugüne kadar hiç kaka lekesi kalmadı şükür.

Canım, benim oğlanın kaka lekeleri de çıkmıyor bazı çamaşırlarından. Hem de bekletmeden hemen yıkadığım halde.
Kızımda da aynı sabun deterjanı kullanırdım, leke falan kalmazdı.
Sütün yapısından dolayı kaka daha mı yağlı nedir, aklım ermiyor benimde.

dalan roxy kullanıyorum. makinede 30 derecede çıkarıyor lekeleri. gerçi daha kaka lekemiz olmadı hiç. bebek bezini değiştirmeyi düşündünüz mü?sızdırmayan bir şey? ya da kilosuna uygun bir bez seçerseniz sızdırmayı engelleyebilirsiniz.

Canım, benim oğlanın kaka lekeleri de çıkmıyor bazı çamaşırlarından. Hem de bekletmeden hemen yıkadığım halde.
Kızımda da aynı sabun deterjanı kullanırdım, leke falan kalmazdı.
Sütün yapısından dolayı kaka daha mı yağlı nedir, aklım ermiyor benimde.

sütün çok yağlıysa bebek zor gaz çıkarır. ıkınırken canı yanar. çözüm olarak eski kadınlar nane limonu önerirmiş. geçen komşu demişti. dene istersen.

Back