11 yıldır işimi severek bebek ve çocuk bakıcılığı yapıyorum ve hakkımda bilgi alabileceğiniz iyi referanslarım var. 30 yaşındayım ve Küçükbakkalköy civarında oturuyorum. Çalışmakta olduğum aile ile yol ayrımına geldik ve bebek/çocuk bakımı için tam gün olarak çalışmak üzere yeni bir iş arayışındayım.
Sizlerin ya da çevrenizdeki yakınlarınızın bu konuda ihtiyacı varsa, benle iletişime geçmenizi rica ederim.
merhaba arayan arkadaşlar olursa sizin tam yeriniz neresiydi,yani bilinen bir ilçe söylerseniz yardımcı olabilirim belki.ya da nurturia nokta coma girer ilan bırakırsanız çabucak bulursunuz.ben doğuda oturuyorum.ama istanbulda nurturia vs aracılığıyla birçok arkadaşım oldu.umarım iş bulursunuz.ha bir de yatılı dşünürmüsünüz, ev işi yaparmısınız ve gündüzlüde 80-17 5 gün için ücret ne talep ediyorsunuz acaba soran olursa söyleyeyim.
merhaba arayan arkadaşlar olursa sizin tam yeriniz neresiydi,yani bilinen bir ilçe söylerseniz yardımcı olabilirim belki.ya da nurturia nokta coma girer ilan bırakırsanız çabucak bulursunuz.ben doğuda oturuyorum.ama istanbulda nurturia vs aracılığıyla birçok arkadaşım oldu.umarım iş bulursunuz.ha bir de yatılı dşünürmüsünüz, ev işi yaparmısınız ve gündüzlüde 08-17 5 gün için ücret ne talep ediyorsunuz acaba soran olursa söyleyeyim.
11 yıldır işimi severek bebek ve çocuk bakıcılığı yapıyorum ve hakkımda bilgi alabileceğiniz iyi referanslarım var. 30 yaşındayım ve Küçükbakkalköy civarında oturuyorum. Çalışmakta olduğum aile ile yol ayrımına geldik ve bebek/çocuk bakımı için tam gün olarak çalışmak üzere yeni bir iş arayışındayım.
Sizlerin ya da çevrenizdeki yakınlarınızın bu konuda ihtiyacı varsa, benle iletişime geçmenizi rica ederim.